Ondernemen met de beste ondersteuning

Autonieuws

Jaguar XE vliegt door Londen

7 september 2014 - Vanavond zal de lang opgebouwde spanning rond de Jaguar XE zijn hoogtepunt bereiken. Figuurlijk dan. Want eigenlijk werd dat hoogtepunt gisteravond letterlijk al bereikt. De Jaguar XE werd namelijk met een helikopter door Londen gevlogen op weg naar de plek waar vanavond officieel het doek van de auto zal worden getrokken.

De Britten trekken echt alle registers open om de Jaguar XE onder de aandacht te brengen en te houden. Jaguar heeft de afgelopen maanden stukje bij beetje een tipje van de sluier opgelicht. Zo weten we sinds maart hoe het front is vormgegeven, werden alle contouren in mei getoond en deze zomer liet Emile Sandé al poserend nogmaals een glimp van het design zien. Wat dat betreft weinig verrassingen. Vervolgens maakte Jaguar meer bekend over de gloednieuwe techniek die er onderhuids schuilgaat. We vragen ons bijna af of er nog verrassingen zijn.

Rond de klok van negen
Hoe dan ook, vanavond rond de klok van negen kunnen we je echt alle details vertellen die Jaguar kwijt wil tijdens zijn officiële debuut. Dat zal plaatsvinden in Londen om vervolgens te worden verscheept naar de Autosalon van Parijs waar wij ook voor het eerst in de auto kunnen gaan zitten. We zijn benieuwd!Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op Kijk voor meer autonieuws en rij-impressies op www.autowereld.com.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.