Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Zoektocht naar beste zzp’er van 2022 is begonnen

Titel levert een hoop complimenten, een flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit op

Zoektocht naar beste zzp’er van 2022 is begonnen

26 augustus 2022 - ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of the Year Awards. Tijdens deze verkiezing gaan we op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp'er is te nomineren. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking. Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur.

De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs. 

Uitreiking in november
De FOTY Awards worden in november uitgereikt in samenwerking met De Ondernemer. Vorig jaar was Maaike Grovenstein de gelukkige die tijdens een feestelijke radio-uitzending werd uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Dit is wat het haar heeft opgeleverd: "Uiteraard de titel zelf, een hoop complimenten, flinke dosis zelfvertrouwen en heel veel publiciteit (krantenartikelen e.d.) Ook merk ik dat ik nóg meer Online programma’s verkoop in mijn online Fysio Academie, heel gaaf. Maar ook werd ik de gelukkige winnares van een Volkswagen E-Golf!" 

Referenties
De deelnemer presenteert zichzelf en moet zoveel mogelijk positieve referenties vergaren. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. Aanmelden kan via de website van de FOTY Awards; fotyawards.com. 
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.