Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van

Poster laten ontwerpen? De 4 design basics voor het beste resultaat.

Door: , 13 januari 2020

Het is misschien wel één van de oudste manieren om reclame te maken of informatie door te geven aan het publiek: de poster. Nog voordat er internet was en ver voordat er tv- en radioreclame bestonden om een concert, festival of nieuwe sale te promoten was de poster al overal in het straatbeeld aanwezig. Heel lang geleden werd de poster zelfs gebruikt om criminelen op te sporen. Wanted! Je kent ze wel uit de film. Poster design gaat dan ook al heel wat jaartjes mee. Voor welk doeleinde wil jij een poster laten ontwerpen?

Lees verder

Logo ontwerp: wat u kunt leren van beroemde logo's

Door: , 23 april 2019

Een logo ontwerp maken is als een puzzel. Alle stukjes moeten in elkaar vallen en een mooi geheel vormen. Het is een kunst die waar zelfs mensen die al jaren werken als grafisch designer moeite mee hebben. Vind je maar geen passende stukjes? Misschien kunt u dan wat inspiratie halen uit deze beroemde logo's.

Lees verder

Logo design trends in 2019

Door: , 21 januari 2019

Wat worden de logo design trends in 2019? Je kunt je afvragen of je je, bij het ontwerpen van een logo, zou moeten laten beïnvloeden door trends. Tenslotte komen en gaan trends, terwijl een logo gebaat is bij een tijdloos design en een blijvende indruk. Dat zou je tenminste denken. In de praktijk zie je echter dat zelfs de logo's van grote iconische merken onderhevig zijn aan de tijdgeest.

Lees verder

Design principes die de conversion rate verhogen

Door: , 08 oktober 2018

Een design kan een website maken of breken. Tegenwoordig ligt de nadruk heel erg op SEO (Search Engine Opitimization). Uiteraard moet de potentiële klant op zijn minst de website kunnen vinden. Maar alle SEO effort wordt teniet gedaan als de klant daarna de site onmiddellijk weer verlaat vanwege een slecht design. Voor een optimale conversion rate (percentage bezoekers dat daadwerkelijk iets koopt) is het dus heel belangrijk dat je een aantrekkelijke website hebt. Klanten zullen niet eens verder kijken naar de producten, als de aanblik van de site ze niet bevalt.

Lees verder

Vijf Opkomende Design Trends in 2018

Door: , 24 april 2018

Benieuwd naar de design trends in 2018? Over het algemeen ontstaan er alternatieven voor het populaire minimalistische design en bewegen we weg van het ultra platte design. De designs worden unieker en designers nemen meer risico om hun design er uit te laten springen tussen alles wat dagelijks onze aandacht vraagt.

5 Design trends voor het komende jaar:
 

Lees verder

Zeven opkomende Webdesign Trends in 2018

Door: , 22 maart 2018

Ontdek de webdesign trends in 2018. Trends zijn er niet alleen om te volgen, maar werpen ook een interessante blik op nieuwe inzichten en technologieën. Daarom hebben we bij Elephant Design de nieuwe ontwikkelingen voor 2018 op een rijtje gezet.
 

Lees verder

5 basisregels voor een nieuw logo

Door: , 16 mei 2017

Wat maakt een logo nou een goed logo? Alle memorabele en tijdloze logo’s voldoen aan een 5 tal basisregels. In deze blog nemen we de 5 belangrijkste basisregels van een goed logo met je door zodat jouw nieuwe onderneming een vliegende start kan maken.

De 5 belangrijkste basisregels die je bij het ontwerpen van je nieuwe logo moet onthouden:
 

  • Eenvoudig
  • Herkenbaar
  • Tijdloos
  • Veelzijdig
  • Passend

Lees verder

Vijf webdesigntrends in 2016

Door: , 17 mei 2016

Recentelijk werd in een keer responsive design een stuk populairder toen Google aankondigde dat ze minpunten gingen geven aan websites die niet correct waren te zien op mobiel. In het licht van deze recentelijke ontwikkelingen zetten wij 5 webdesign trends in 2016 voor je op een rijtje. Deze trends gaan naar verwachting op steeds meer websites hun intrede doen.

Lees verder

Hoger komen in Google - 10 praktische tips (Deel 3)

Door: , 22 april 2016

Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Hoger komen in Google - 10 praktische tips [Deel 2]

Door: , 05 april 2016

Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Hoger komen in Google 10 praktische tips [Deel 1]

Door: , 24 maart 2016

Wilt u hoger komen in Google in 2016? Door de grote hoeveelheid informatie op het internet over zoekmachineoptimalisatie en hoe u hoger komt in de index van Google kan het wat verwarrend overkomen wat nou wel en wat niet belangrijk is.  Elephant design heeft de 10 belangrijkste SEO ranking factoren in 2016 voor u op een rijtje gezet:

Lees verder
1