Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van

Scenarioplanning; wat, waarom en hoe?

Door: , 08 augustus 2017

Hoe fijn zou het zijn als u zou weten wat er in de toekomst gaat gebeuren? Als u bijvoorbeeld een kristallen bol zou hebben? Elke dag is te zien hoe moeilijk het is om te gissen wat de toekomst gaat bieden. Neem nou de wet- en regelgeving, economische omstandigheden en de vraag van uw klant. Deze en allerlei andere factoren kunnen zomaar, zonder enige waarschuwing, veranderen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie op de juiste manier vooruit gaat plannen?

Lees verder

Een bedrijf aan huis starten doe je zo!

Door: , 20 juli 2017

Voor starters op de arbeidsmarkt is het zeer gemakkelijk om vanuit huis te werken. Er hoeven namelijk geen investeringen gedaan te worden in enige bedrijfsruimten. Een computerkamer, berging of vliering kan op heel eenvoudige wijze omgebouwd worden tot een volwaardig kantoor. Er zijn echter wel een paar belangrijke aandachtspunten waar aan gedacht moet worden.

Lees verder

Een kantoor trendy inrichten met een klein budget

Door: , 03 mei 2017

Een startende ondernemer heeft vaak en beperkt budget als het gaat om investeren een kantoorinrichting. Ondanks dat wilt u toch dat de ruimte een goede indruk achter laat op bezoekers en klanten.
Ook met weinig middelen zijn er voldoende mogelijkheden, om ervoor te zorgen dat het kantoor een inspirerende werkplek wordt. Wat kunt u doen om ervoor te zorgen dat een kantoorruimte een representatieve uitstraling krijgt?

Lees verder

Inspelen op verandering met alternatieve betaalmethode

Door: , 31 oktober 2016

De wereld is in verandering en daarmee het betalingsverkeer, de 24-uurseconomie waarin de bedrijvigheid 's nachts gewoon doorgaat lijkt de normaalste zaak van wereld geworden. Vanmorgen deed u nog zaken in eigen land. Vanmiddag wilt u uitbreiden naar België of Duitsland. De invoering van de gezamenlijke Europese munt  heeft internationale financiële transacties een stuk makkelijker gemaakt, niet alleen voor grote bedrijven maar ook voor een zelfstandige kledingzaak waar veel toeristen komen of een ZZP’er die dicht bij de grens woont.

Lees verder

10 stappen voor het starten van een onderneming

Door: , 18 juni 2015

Wanneer u een onderneming wilt oprichten is het belangrijk dat u een duidelijk stappenplan heeft. Dit werkt niet alleen efficiënt maar zorgt ook voor een succesvollere onderneming. Standaard BV heeft daarom de onderstaande lijst opgesteld met 10 stappen die u kunt aanhouden wanneer u begint met ondernemen.
 

Lees verder

Achter een computer of laptop werken in de juiste houding

Door: , 01 juni 2015

In deze tijd en onze maatschappij is het ondenkbaar geworden om geen computer of laptop te gebruiken in het bedrijfsleven. Op kantoor werken we vaak de hele dag met computers en laptops.
Het is dan ook belangrijk om de juiste houding achter een computer of laptop aan te nemen om later klachten te voorkomen.
Hieronder enkele tips van Typetuin.nl hoe je op de juiste manier moet gaan zitten achter een computer of laptop.

Lees verder

Het verhuisplan voor de mkb ondernemer

Door: , 11 mei 2015

Je onderneming moet verhuizen en dat brengt ongetwijfeld een heleboel werk, tijd en stress met zich mee. Met behulp van dit verhuisplan kan je erop rekenen dat dit gebeurd zonder de werkzaamheden van je onderneming onnodig te verstoren en de continuïteit van je activiteiten in de war te sturen. Het is van het grootste belang dat zowel je klanten als je personeel hier geen of zo weinig mogelijk hinder van ondervinden. TPC Logistics heeft hieronder de volgende tips voor je opgesteld.

Lees verder

Tips voor het laten bouwen van een smartphone app

Door: , 02 mei 2015

Tegenwoordig schieten ze als paddenstoelen uit de grond, bedrijven die apps voor je kunnen bouwen. Er komt echter wel wat bij kijken om de juiste partner te vinden voor het bouwen van een zakelijke app.

Hieronder 6 tips van Glamorous Goat waar je op moet letten bij het vinden van de juiste ontwikkelaar.
 

Lees verder

Zo haal je meer uit koude acquisitiegesprekken

Door: , 21 april 2015

Koude acquisitie is voor veel mensen geen geliefde bezigheid. De redenen en smoesjes daarvoor zijn legio.

  • Mensen zitten niet te wachten op mijn telefoontje
  • Koude acquisitie werkt niet meer, die tijd is geweest.
  • Ik krijg toch een afwijzing
  • Het is te moeilijk
  • Ik doe het nu al een week en heb nog niks verkocht

Lees verder
1