Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Jaagt u uw klanten ook weg?

7 oktober 2010 - Uit onderzoek van Effectory blijkt dat de klanttevredenheid bij consumenten tussen 2008 en 2010 is gedaald naar een 6,5. Ondernemers zien dit echter niet als een probleem en weigeren serieus actie te ondernemen.

Lees verder  |  Reageer

Consument wil contact per e-mail, post en internet

6 oktober 2010 - Consumenten hebben het liefst per e-mail, post of via internet contact met adverteerders. Maar hun voorkeuren vertonen opvallende verschillen per productgroep en aankoopfase.

Lees verder  |  Reageer

Wat word het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland?

16 september 2010 - Onderzoek door MarketResponse onder 2.500 consumenten naar het klantvriendelijkste bedrijf van Nederland heeft tien genomineerden opgeleverd.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijfsleven is verantwoordelijk voor beschermen privacy

10 september 2010 - De marketeer legt de verantwoordelijkheid voor de privacy ten aanzien van (het verwerken van) persoonsgegevens bij zichzelf, het bedrijfsleven. Dit blijkt uit de meest recente Special van de DM Barometer: het onderzoek naar bestedingen en trends in dialoogmarketing van DDMA, OMG/Mailmedia en Tijdschrift voor Marketing.

Lees verder  |  Reageer

Haal meer uit uw eindejaarsgeschenk!

11 augustus 2010 - Het eindejaarsgeschenk is een traditie die relaties en medewerkers niet willen missen. Als u het eindejaarsgeschenk inzet als onderdeel van uw in- en externe communicatie, maakt u er méér van en slaat u twee vliegen in één klap.

Lees verder  |  Reageer

Digitale mond-tot-mondreclame rukt op

5 augustus 2010 - Digitale mond-tot-mondreclame wordt steeds belangrijker. Consumenten maken in toenemende mate gebruik van chats, tweets, blogs, waarderingen en reviews om een keuze te maken in de aanschaf van producten of diensten. In een kwart van de aankopen is de testimonial zelfs de bepalende factor.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  52