Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

NL Streets awards kent nog vijf gegadigden

11 januari 2012 - Er zijn nog vijf winkelstraten in de race voor de belangrijkste winkelstraatprijs van Nederland, de NLstreets awards. Op nlstreets.nl kan iedereen tot eind januari stemmen op zijn favoriete winkel en winkelstraat van 2011.

Op 1 februari om 12.00 uur worden de winnaars bekendgemaakt.

De vijf  genomineerde winkelstraten
Kleine Kerkstraat - Leeuwarden
Haarlemmerdijk & straat - Amsterdam
Beethovenstraat - Amsterdam
Gierstraat - Haarlem
Folkingestraat - Groningen 

De vijf genomineerde winkels
Best Kept Secret - Haarlem
Ariola - Groningen
Caulils - Amsterdam
inenom - Zoetermeer
Madeleine - Den Haag 

De prijs van het winkelend publiek

De NLstreets Awards is de enige grote prijs van het winkelend publiek; de leukste winkel en winkelstraat van Nederland 2011 wordt niet bepaald door een jury, maar door de shopper zelf. 

Winnaar NLstreets Awards 2010

Vorig jaar won de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden de prijs na een spannende nek-aan-nekrace met de Amsterdamse Haarlemmerdijk. De kleine Kerstraat versloeg de Haarlemmerdijk ten slotte met 239 stemmen meer. Delicatessenwinkel Ariola aan de Folkingestraat in Groningen won de prijs voor leukste winkel van 2010. Wie gaan het dit jaar worden? 

Achtergrond informatie

Terwijl mensen steeds meer hunkeren naar authenticiteit gaan de Nederlandse winkelstraten meer op elkaar lijken. Volg de winkelroute in een willekeurige stad en je vindt overal dezelfde ketens met dezelfde formules. Niet echt een inspirerende ervaring! NLstreets organiseert de verkiezing elk jaar om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige ondernemers en de oprukkende aanwezigheid van grootwinkelbedrijven. 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.