Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Dakdekkers bungelen steeds achter herstel aan

1 augustus 2017 - Dat het goed gaat in de bouwbranche blijkt uit de cijfers van bouwbedrijven, echter profiteren de dakdekkers opnieuw niet van de aantrekkende markt. Waar in 2014 de bouwbranche enigszins aan begon te trekken na de crisis moesten de dakdekkers geduld hebben.

Drie jaar later profiteren dakdekkers nog steeds niet en zijn er bij sommige bedrijven dus nog steeds ‘gaten’ te dichten van de crisis.
 
Herstel in de markt
 Waar vanaf 2014 de markt in de bouw flink aangetrokken is, wat nu bij veel bouwbedrijven zelfs resulteert in een wachttijd van soms enkele weken, lijken dakdekkers opnieuw niet te gaan profiteren van de groei.
 
"Er zijn meer slimmeriken…"
Dat we geduld moeten hebben is niets nieuws voor ons, eerst worden de nieuwbouwwijken gebouwd en vervolgens kunnen wij pas de daken en de bedekking verzorgen. Dat is twee jaar erg goed gegaan, echter schieten nu de dakdekkersbedrijven als paddenstoelen uit de grond. Deze ontwikkeling blijft natuurlijk niet onopgemerkt en er zijn meer slimmeriken. Aldus de directeur van Dakdekker-Concurrent.
 
Slechte herinneringen

De opkomende concurrentie dwingt de gevestigde bedrijven vaak om de prijzen te verlagen. Dit resulteert in het feit dat de geleden verliezen in de slechte tijden niet voldoende gecompenseerd kunnen worden waardoor het voor sommige – vaak de relatief grotere bedrijven – een lastig verhaal wordt om te overleven.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.