Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

‘Technologie zoekt Ondernemer’

4 april 2013 - Tot 13 mei 2013 kunnen MKB’ers zich inschrijven voor de technologieën van TNO die gepresenteerd zijn in Spant! in Bussum. Op 26 maart ging een nieuwe ronde van het TNO SBIR-programma (Small Business Innovation Programme) van start.

TNO presenteerde tijdens het event ‘Technologie zoekt Ondernemer’ in Spant! twintig gepatenteerde technologieën en productideeën aan ondernemers van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf . De innovatieve ondernemers kunnen nu hun plannen kenbaar maken om met hun marktkennis en ondernemerschap de innovatieve productideeën op te pakken, verder te ontwikkelen en zelf naar de markt te brengen. 

Haalbaarheidsstudie indienen
Een voorstel voor een haalbaarheidsstudie door de ondernemer dient uiterlijk op 13 mei 2013 bij TNO binnen te zijn. Inhoudelijke informatie over de ideeën zijn tot 18 april bij TNO op te vragen. De achtergrondinformatie, het inschrijfformulier en de voorwaarden zijn te downloaden via: www.tno.nl/technologiezoektondernemer 

SBIR

Het Small Business Innovation Programme (SBIR) is gericht op innovatieve ondernemers uit het MKB. TNO ondersteunt de bedrijven met de beste voorstellen bij deze verdere ontwikkeling, zowel technologisch als financieel. MKB Nederland wordt in deze nieuwe SBIR-ronde door TNO uitgedaagd de ideeën te benutten door ze verder te ontwikkelen en naar de markt te brengen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.