Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Quatorze juin wordt nieuwe feestdag

21 mei 2012 - De Franse Kamer van Koophandel in Nederland (CFCI Pays Bas) reikt voor het eerst in Nederland de ‘Trophées du commerce France-Pays Bas’ uit. Bijzondere prijzen voor succesvolle bedrijven die een bijdrage leveren aan de Frans-Nederlandse handelsrelatie.

Er zijn prijzen in drie categorieën: Business Development, Innovatie en Luxe met jury's bestaande uit leden van internationaal opererende bedrijven als Heineken, Moët & Chandon, TomTom en Thalys. De uitreiking vindt plaats op 14 juni tijdens een gala-avond in Hotel de l'Europe in Amsterdam. 

Frans-Nederlandse zakenrelaties
De Franse Kamer van Koophandel in Nederland is een private stichting met 200 bedrijfsleden uit verschillende sectoren. Haar doel is om de handel tussen Frankrijk en Nederland te bevorderen en de Frans-Nederlandse zakenrelaties in Nederland te versterken. Daarnaast biedt haar Business Club een platform voor het uitwisselen van informatie en ervaringen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.