Ondernemen met de beste ondersteuning

Tips & Tricks

Tips om uw perfectionisme aan te pakken

24 september 2015 - U herkent het vast wel: u staat op het punt een opdracht af te ronden, maar bent toch nog niet helemaal tevreden. U bent te perfectionistisch, alles kan altijd beter.

Lees verder  |  2 reacties

Drie manieren om energie te besparen in uw magazijn

21 augustus 2015 - Energiebewuste ondernemers zijn er gelukkig steeds meer, ook doordat een besparing op de energie natuurlijk lagere kosten met zich meebrengt.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor een goede digitale hygiëne

20 augustus 2015 - Aandacht voor hygiëne voorkomt dat u ziek wordt. Dat geldt ook voor uw online werkomgeving. Want met een goede digitale hygiëne blijft uw productiviteit en stressniveau op een gezond peil.

Lees verder  |  Reageer

Tien tips voor werkgevers bij ontslag wegens disfunctioneren

19 augustus 2015 - Als werkgever is het ontslag van een niet goed presterende werknemer vaak moeilijk te realiseren. Er worden (terecht) zware eisen gesteld aan een dergelijk ontslag.

Lees verder  |  Reageer

Is uw pand al goed beveiligd? Drie beveiligingstips!

18 augustus 2015 - Een bedrijfspand is voor een ondernemer vaak een grote investering. Wel een die nodig is om goederen te kunnen produceren, verwerken of opslaan, of om medewerkers te kunnen laten werken op kantoor.

Lees verder  |  Reageer

Voorkom lekkages in uw bedrijfspand - vijf tips

17 augustus 2015 - Als ondernemer hebt u vaak een grote investering gedaan in een bedrijfspand. En of het nu bijvoorbeeld opslag van goederen, of een productiebedrijf of logistiek centrum betreft, zou schade aan dit pand een grote kostenpost zijn.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor meer online traffic

13 augustus 2015 - Iedere organisatie die online zaken doet weet dat het trekken van bezoekers naar de website een uitdaging kan zijn. Een nog grotere uitdaging is het in gang zetten van productieve traffic.

Lees verder  |  Reageer

Zakendoen in Spanje: drie essentiële tips

24 juli 2015 - Voor een behoorlijk deel van de Nederlandse bevolking is Spanje bekend terrein, omdat ze er bijvoorbeeld jaarlijks op vakantie gaan. Met wat ‘steenkolenspaans’ redt men zich in de supermarkt en lukt het prima om in een restaurant eten en drinken te bestellen.

Lees verder  |  Reageer

Relax en werk efficiënter

10 juli 2015 - De zomervakantieperiode, heel leuk, maar als ondernemer ook stressvol. Het personeel gaat op vakantie, u moet vervanging regelen en zelf wilt u ook wel een weekje naar de Bahama’s.

Lees verder  |  Reageer

Negen tips voor een goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering

2 juli 2015 - Twee op drie zzp'ers heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov). Maar in tegenstelling tot wat algemeen wordt verondersteld, is een aov voor elke zelfstandige zonder personeel betaalbaar.

Lees verder  |  2 reacties

Vijf marketingtips voor accountants

8 mei 2015 - Misschien spreekt ouderwetse reclamemakerij u niet aan. Maar dat wil niet zeggen dat u helemaal niet aan marketing hoeft te doen om nieuwe klanten te werven. 80 procent van de aangesloten kantoren hield zich nog niet bezig met online marketing.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om de klantloyaliteit te verbeteren

4 mei 2015 - De digitalisering van de retail branche heeft klantloyaliteit in een nieuw daglicht gezet. Voor de komst van interactieve loyaliteitsprogramma’s, iBeacons en digitale kortingsvouchers was het hebben van een persoonlijke relatie met de klant de sleutel tot succes.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips om te besparen op uw telefoniekosten

26 maart 2015 - Het is voor iedere ondernemer belangrijk om elk moment van de dag bereikbaar te zijn, echter is het wel dat dit tegen aanvaardbare kosten zal moeten zijn. Een keuze voor een bepaalde smartphone kan hierbij ook helpen aan de productiviteit.

Lees verder  |  Reageer

Hoe wordt u een goede gesprekspartner?

20 maart 2015 - Een interessante en vlotte prater is aangenaam gezelschap. Maar hoe wordt u zo iemand? Goed niews: boeiend spreken is een vaardigheid die u steeds verder kunt verbeteren.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  13