Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Lamborghini SiŠn: de sterkste Lambo ooit

3 september 2019 - Wat Ferrari kan, kan Lamborghini ook. Dat bewijst de Lamborghini Si√°n, een hybride supercar met 819 pk. Daarmee is de Si√°n de sterkste Lambo aller tijden!

Lees verder  |  Reageer

500.000 personenwagens nog steeds op winterbanden in tropische hitte

15 augustus 2019 - Uit onderzoek van BOVAG blijkt dat 5,3 procent van de Nederlandse personenauto's momenteel nog op winterbanden rijdt. Op een totaal wagenpark van bijna negen miljoen correspondeert dat met een half miljoen voertuigen.

Lees verder  |  Reageer

Een derde van de zelfstandigen wil leefstijl verbeteren

29 juli 2019 - Uit een analyse van Reaal AOV blijkt dat een derde van de zelfstandigen niet tevreden is met de eigen leefstijl en deze graag wil veranderen. Opvallend is dat ook zelfstandigen die de eigen gezondheid zelf als goed beoordelen hun leefstijl willen aanpassen.

Lees verder  |  Reageer

Bijna 30 procent caravans heeft versleten banden

9 juli 2019 - Uit een steekproef van BOVAG blijkt dat bijna 30 procent van de caravans en de helft van de vouwwagens voorzien is van verouderde banden. Het advies van de brancheorganisatie en van diverse verzekeraars luidt om deze banden elke zes jaar te vervangen.

Lees verder  |  Reageer

Vrouwelijke influencers faken vaker dan mannen

27 juni 2019 - Vrouwen hebben meer nepvolgers dan mannen en interieurbloggers hebben het minste fake followers. Dat zijn enkele van de bevindingen van Join bij de lancering van hun Profile Health-algoritme. Met dit algoritme wordt het inzichtelijk hoe de followerbase van een influencer is opgebouwd, en of (en hoe veel) nepvolgers er tussen zitten.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlander staat positief tegenover delen vervoersmiddelen

24 juni 2019 - Bijna de helft van de Nederlanders staat open voor Mobility as a Service (MaaS): een vervoersabonnement waarmee zij voor een vast bedrag per maand gebruik kunnen maken van alle mogelijke vormen van deel – en openbaar vervoer.

Lees verder  |  Reageer

De fitste steden van Nederland

17 juni 2019 - De zomer komt eraan, dat betekend ook weer back in shape zijn voor een mooi strandfiguur. Als Nederlander mogen we niet klagen, we staan best bekend als een sportief volkje. Of het nou sporten is bij de voetbalvereniging, yoga of bij de fitness.

Lees verder  |  1 reactie

Stilo populairste tweedehands in Nederland

4 juni 2019 - De Italiaanse autofabrikant Fiat werd in 1899 opgericht door Giovanni Agnelli in Turijn en is al 120 jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ter ere van het 120-jarig bestaan van Fiat heeft AutoScout24.nl zich verdiept in deze Italiaanse schoonheid en uitgezocht welke modellen het meest geliefd zijn in Europa.

Lees verder  |  Reageer

Porsche 911 Speedster is duuuuuurrrrrr!!!!

6 mei 2019 - Belangrijk consumentennieuws waar jullie op zitten te wachten: de gelimiteerde Porsche 911 Speedster gaat in Nederland minstens 357.000 euro kosten. Daarmee is hij niet minder dan 80.000 euro (!) duurder dan de 911 GT2 RS.

Lees verder  |  Reageer

DS 3 en DS 7 Crossback E-Tense zijn lichtelijk aan de prijs

25 april 2019 - CitroŽn begon voortvarend met zijn submerk DS. De DS 3, 4 en 5 kwamen kort na elkaar op de markt, maar daarna bleef het relatief stil. Nu moeten de nieuwe DS 3 Crossback en DS 7 de kar trekken. Deze E-Tense-uitvoeringen moeten daarbij helpen. Maar ze zijn wel aan de prijs.

Lees verder  |  Reageer

7 mijlpalen uit 125 jaar Mercedes-sporthistorie

24 april 2019 - Mercedes viert dit jaar dat het al een en een kwart eeuw actief is in de autosport. Wie zo'n bijzonder jubileum viert, mag best een beetje opscheppen met bijzondere mijlpalen. En dat doet het merk dan ook.

Lees verder  |  Reageer

Aston Martin DBS Superleggera Volante is fraai in het kwadraat

23 april 2019 - Om met Gerard Cox te spreken: 't is weer voorbij die mooie zomer. Althans, als deze nieuwe DBS Superleggera Volante op de markt komt. Want de levering van de fraaie open Aston Martin start pas later dit jaar.

Lees verder  |  Reageer

Meer actieradius voor Tesla Model S en Model X, instapmodel keert terug

23 april 2019 - Tesla weet ook niet wat het wil. Eerder dit jaar werden de instapmodellen van de Model S en Model X uit het leveringsprogramma gehaald en nu komen ze weer terug. Belangrijker nieuws is echter de toegenomen actieradius van alle Model S'en en Model X'en.

Lees verder  |  Reageer

Gaat de Aston Martin V12 Zagato echt weer in productie?

22 april 2019 - Die honderdjarige verjaardag van Zagato wordt uitbundig gevierd. Niet alleen Aston Martin komt met een stel hyperexclusieve cadeautjes, ook het designhuis zelf doet een gelimiteerde duit in het zakje. Zagato neemt de Vantage V12 Zagato weer in productie, ditmaal ook als speedster.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  143