Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Mercedes-AMG GLC 63: scoort na record ook nieuwe koplampen

16 april 2019 - Dat de vernieuwde Mercedes AMG GLC 63 een geblazen V8 met 476 tot 510 pk heeft, wisten we al. En dat hij de Alfa Romeo Stelvio van de troon heeft gestoten als snelste suv van de Nordschleife is ons evenmin ontgaan. Maar we maakten ons nog wel wat zorgen over de koplampen en zo.

Lees verder  |  Reageer

Audi S5 en S5 Sportback TDI: Zónder sjoemelsoftware!

16 april 2019 - Tenminste, dat hopen we. Audi levert namelijk een controversiële motor in de nieuwe S5 Coupé en Sportback TDI. De 3.0 TDI was een van de hoofdschuldigen in het dieselgateschandaal en heeft Audi vele miljarden gekost. Op zich wonderlijk dus dat het merk een hernieuwd dieseloffensief is gestart.

Lees verder  |  Reageer

Bejaarde Aston Martin Rapide gaat met zijn tijd mee

15 april 2019 - Omgerekend naar mensenjaren zou de Aston Martin Rapide tegen de zeventig lopen. Zijn leeftijd belet hem echter niet om met de nieuwste trends mee te gaan. De vierdeurs sportwagen uit 2010 ruilt zijn 6,0 liter V12 in voor een heuse elektromotor. Hier is de Rapide E.

Lees verder  |  Reageer

BMW 3-serie populairste occasion in Europa

15 april 2019 - Voor het elfde jaar op rij is de BMW 3-serie de populairste occasion in Europa. Zo staat dit Duitse automodel in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk met stip op één, gevolgd door de ook altijd geliefde Volkswagen Golf. Dit blijkt uit het jaarlijkse Europe Report van AutoScout24.

Lees verder  |  Reageer

Mercedes-Benz GLB: En dat is vijfendertig...

14 april 2019 - Begin jaren tachtig leverde Mercedes-Benz niet meer dan vijf modellen. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar vierendertig (!). Over enige tijd komt daar een vijfendertigste bij: de Mercedes-Benz GLB.

Lees verder  |  Reageer

Tesla Model 3 Standard Range Plus met 4% bijtelling: ‘Order! Order!’

11 april 2019 - Van de Tesla Model 3 Standard Range Plus is vandaag de verkoopprijs bekend gemaakt. Het nieuwe instapmodel van Tesla's elektrische middenklasse sedan gaat 47.800 euro kosten. Dat betekent 4 procent bijtelling.

Lees verder  |  Reageer

Die Mercedes-AMG CLA 35 kenden we toch al? Of niet?

8 april 2019 - Hebben jullie ook zo'n déjà  vu-gevoel? Want deze Mercedes-AMG CLA 35 4Matic was anderhalve week geleden toch al onthuld?

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor het klaar maken van uw vakantiehuisje voor de verhuur

2 april 2019 - Het kan erg lucratief zijn om een vakantiehuisje te verhuren in de periode dat deze niet bezet wordt. Waar moet u aan denken voordat u uw vakantiehuisje in de verhuur zet? Joep Franssen, eigenaar van  Ferien Wohnung Cadzand,  deelt zijn ervaring met het gereed maken van een vakantiehuis voor verhuur.

Lees verder  |  2 reacties

Chinezen redden Smart

27 maart 2019 - Onlangs werd er nog gespeculeerd over de ondergang van het verlieslijdende Smart. Maar vandaag maakte moederbedrijf Daimer bekend dat het een joint venture heeft gesloten met het Chinese Geely om het voortbestaan van Smart te garanderen.

Lees verder  |  Reageer

Mercedes AMG A 35 Limousine: compacte sportsedan met 306 pk

26 maart 2019 - Wie een Mercedes zoekt met bescheiden afmetingen maar een schaamteloos vermogen, kan nu kiezen uit twee carrosserievarianten. Van de A-klasse hatchback was er al een AMG-versie, en nu volgt de sedan.

Lees verder  |  Reageer

Belgische productie Audi e-tron gehalveerd

26 maart 2019 - Volgens de Duitse regionale omroep Bayerischer Rundfunk kampt de Brusselse Audi-fabriek met productieproblemen. Door een haperende toevoer van accu's lopen er dagelijks geen 300, maar slechts 150 stuks van de Audi e-tron van de band.

Lees verder  |  Reageer

Porsche Cayenne Coupé gaat BMW X6 níét achterna

21 maart 2019 - Elf jaar geleden maakten we kennis met de BMW X6, een SUV met coupé-achtige lijnen. Bij het zien van de eerste foto's kwamen veel mensen niet meer bij. Van de schrik. En van het lachen. Toch werd de X6 een succes. En dus volgden Mercedes, Audi en Lamborghini met vergelijkbare auto's. Nu is de beurt aan de Porsche Cayenne Coupé. Gelukkig lijkt hij in de verste verte niet op de BMW X6 of Mercedes GLE Coupé "¦

Lees verder  |  Reageer

Partytime: Mercedes SL R129 viert 30ste verjaardag

21 maart 2019 - Onlangs maakten we melding van het bescheiden feestje dat de Mercedes 500 E vierde. Eigenlijk is het jubileum van Mercedes SL (R129) een veel grotere mijlpaal.

Lees verder  |  Reageer

Vijf redenen om een sabbatical te nemen als ondernemer

21 maart 2019 - Altijd maar die drukke agenda. Niet alleen bezig zijn met het leveren van uw producten of diensten, maar ook met uw administratie, marketing en het managen van eventuele medewerkers. Ondernemers komen vaak tijd te kort, en werken veel meer dan mensen in loondienst.

Lees verder  |  1 reactie
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  142