Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Aston Martin DBS Superleggera Volante is fraai in het kwadraat

23 april 2019 - Om met Gerard Cox te spreken: 't is weer voorbij die mooie zomer. Althans, als deze nieuwe DBS Superleggera Volante op de markt komt. Want de levering van de fraaie open Aston Martin start pas later dit jaar.

Lees verder  |  Reageer

Meer actieradius voor Tesla Model S en Model X, instapmodel keert terug

23 april 2019 - Tesla weet ook niet wat het wil. Eerder dit jaar werden de instapmodellen van de Model S en Model X uit het leveringsprogramma gehaald en nu komen ze weer terug. Belangrijker nieuws is echter de toegenomen actieradius van alle Model S'en en Model X'en.

Lees verder  |  Reageer

Gaat de Aston Martin V12 Zagato echt weer in productie?

22 april 2019 - Die honderdjarige verjaardag van Zagato wordt uitbundig gevierd. Niet alleen Aston Martin komt met een stel hyperexclusieve cadeautjes, ook het designhuis zelf doet een gelimiteerde duit in het zakje. Zagato neemt de Vantage V12 Zagato weer in productie, ditmaal ook als speedster.

Lees verder  |  Reageer

Zo gaat de Mercedes-Benz GLS de strijd aan met de BMW X7

18 april 2019 - Omdat je de Mercedes-Benz GLS in Nederland nauwelijks ziet, zijn we geneigd om te denken dat het model weinig succesvol was. Maar de vraag in de Verenigde Staten, Azië en het Midden-Oosten was meer dan groot genoeg voor een opvolger. Hier is de nieuwe GLS, die het gaat opnemen tegen de BMW X7.

Lees verder  |  Reageer

Aston Martin DBS 59 wil dat we die ene Le Mans-overwinning niet vergeten

18 april 2019 - Al Bundy " van Married with Children-faam " liet niemand vergeten dat hij ooit 'four touchdowns in one game' scoorde. Op eenzelfde manier teert Aston Martin nu al zestig jaar op één Le Mans-overwinning. Deze speciale DBS 59 is weer een reminder.

Lees verder  |  Reageer

Porsche 911 Speedster is 'last hurrah' van de 991-generatie

16 april 2019 - De 911 die je wist dat zou komen. Porsche introduceert op de autoshow van New York de Speedster, die nog is gebaseerd op de 991-generatie. Hij wordt in een oplage van 1948 stuks gebouwd.

Lees verder  |  Reageer

Mercedes-AMG GLC 63: scoort na record ook nieuwe koplampen

16 april 2019 - Dat de vernieuwde Mercedes AMG GLC 63 een geblazen V8 met 476 tot 510 pk heeft, wisten we al. En dat hij de Alfa Romeo Stelvio van de troon heeft gestoten als snelste suv van de Nordschleife is ons evenmin ontgaan. Maar we maakten ons nog wel wat zorgen over de koplampen en zo.

Lees verder  |  Reageer

Audi S5 en S5 Sportback TDI: Zónder sjoemelsoftware!

16 april 2019 - Tenminste, dat hopen we. Audi levert namelijk een controversiële motor in de nieuwe S5 Coupé en Sportback TDI. De 3.0 TDI was een van de hoofdschuldigen in het dieselgateschandaal en heeft Audi vele miljarden gekost. Op zich wonderlijk dus dat het merk een hernieuwd dieseloffensief is gestart.

Lees verder  |  Reageer

Bejaarde Aston Martin Rapide gaat met zijn tijd mee

15 april 2019 - Omgerekend naar mensenjaren zou de Aston Martin Rapide tegen de zeventig lopen. Zijn leeftijd belet hem echter niet om met de nieuwste trends mee te gaan. De vierdeurs sportwagen uit 2010 ruilt zijn 6,0 liter V12 in voor een heuse elektromotor. Hier is de Rapide E.

Lees verder  |  Reageer

BMW 3-serie populairste occasion in Europa

15 april 2019 - Voor het elfde jaar op rij is de BMW 3-serie de populairste occasion in Europa. Zo staat dit Duitse automodel in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk met stip op één, gevolgd door de ook altijd geliefde Volkswagen Golf. Dit blijkt uit het jaarlijkse Europe Report van AutoScout24.

Lees verder  |  Reageer

Mercedes-Benz GLB: En dat is vijfendertig...

14 april 2019 - Begin jaren tachtig leverde Mercedes-Benz niet meer dan vijf modellen. Inmiddels is dat aantal gegroeid naar vierendertig (!). Over enige tijd komt daar een vijfendertigste bij: de Mercedes-Benz GLB.

Lees verder  |  Reageer

Tesla Model 3 Standard Range Plus met 4% bijtelling: ‘Order! Order!’

11 april 2019 - Van de Tesla Model 3 Standard Range Plus is vandaag de verkoopprijs bekend gemaakt. Het nieuwe instapmodel van Tesla's elektrische middenklasse sedan gaat 47.800 euro kosten. Dat betekent 4 procent bijtelling.

Lees verder  |  Reageer

Die Mercedes-AMG CLA 35 kenden we toch al? Of niet?

8 april 2019 - Hebben jullie ook zo'n déjà  vu-gevoel? Want deze Mercedes-AMG CLA 35 4Matic was anderhalve week geleden toch al onthuld?

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor het klaar maken van uw vakantiehuisje voor de verhuur

2 april 2019 - Het kan erg lucratief zijn om een vakantiehuisje te verhuren in de periode dat deze niet bezet wordt. Waar moet u aan denken voordat u uw vakantiehuisje in de verhuur zet? Joep Franssen, eigenaar van  Ferien Wohnung Cadzand,  deelt zijn ervaring met het gereed maken van een vakantiehuis voor verhuur.

Lees verder  |  2 reacties
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  142