Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Mini Remastered Oselli Edition: Singer Porsche, maar dan voor Mini

9 september 2019 - We kennen allemaal het Californische Singer wel. Het bedrijf maakt al jaren kunststukken van oude Porsche 911’s. David Brown doet sinds 2017 hetzelfde met klassieke Mini’s. De nieuwste Oselli Edition is heter dan heet!

Lees verder  |  Reageer

Hyundai ontwikkelt mobiel laadstation op waterstof voor EV’s

9 september 2019 - Dat is slim: gebruik een waterstofcel om een EV op te laden. Zodoende combineer je de duurzaamheid van waterstof met het nut van elektrische auto’s met accupakketten.

Lees verder  |  Reageer

En dat is open Ferrari nummer twee: de F8 Spider

8 september 2019 - Goed, hij heet dus niet Ferrari V8 Spider, maar simpelweg F8 Spider. Dit is de open versie van de F8 Tributo, die een doorontwikkeling is van de 458 en 488 Spider.

Lees verder  |  Reageer

Kan de Bugatti Chiron Super Sport 300+ ook 490 km/h halen?

8 september 2019 - Opeens, uit het niets, brak Bugatti vorige week door de 490 km/h-barrière. Een officieel record is het niet – daarvoor had de Chiron twee runs moeten doen, in plaats van één – maar niettemin is het wel een indrukwekkende prestatie natuurlijk. En de auto zelf? Die kun je nu kopen.

Lees verder  |  Reageer

Is de Porsche Taycan de voorloper van een elektrische 911?

6 september 2019 - Porsche heeft een volledig elektrische auto gebouwd die ongetwijfeld elke Tesla zal verpletteren, maar is deze Taycan Turbo een stap naar het onvermijdelijke: een geheel elektrische Porsche 911?

Lees verder  |  Reageer

Subtiele facelift voor de Audi A5/S5 is subtiel

5 september 2019 - Die Sport Quattro-sleuven boven de nieuwe Audi-grillen worden steeds kleiner. Op de A1 Sportback zijn ze nog duidelijk zichtbaar, op de R8 al iets minder en op deze opgefriste A5 al nauwelijks meer.

Lees verder  |  Reageer

Lamborghini Sin: de sterkste Lambo ooit

3 september 2019 - Wat Ferrari kan, kan Lamborghini ook. Dat bewijst de Lamborghini Sián, een hybride supercar met 819 pk. Daarmee is de Sián de sterkste Lambo aller tijden!

Lees verder  |  Reageer

500.000 personenwagens nog steeds op winterbanden in tropische hitte

15 augustus 2019 - Uit onderzoek van BOVAG blijkt dat 5,3 procent van de Nederlandse personenauto's momenteel nog op winterbanden rijdt. Op een totaal wagenpark van bijna negen miljoen correspondeert dat met een half miljoen voertuigen.

Lees verder  |  Reageer

Een derde van de zelfstandigen wil leefstijl verbeteren

29 juli 2019 - Uit een analyse van Reaal AOV blijkt dat een derde van de zelfstandigen niet tevreden is met de eigen leefstijl en deze graag wil veranderen. Opvallend is dat ook zelfstandigen die de eigen gezondheid zelf als goed beoordelen hun leefstijl willen aanpassen.

Lees verder  |  Reageer

Bijna 30 procent caravans heeft versleten banden

9 juli 2019 - Uit een steekproef van BOVAG blijkt dat bijna 30 procent van de caravans en de helft van de vouwwagens voorzien is van verouderde banden. Het advies van de brancheorganisatie en van diverse verzekeraars luidt om deze banden elke zes jaar te vervangen.

Lees verder  |  Reageer

Vrouwelijke influencers faken vaker dan mannen

27 juni 2019 - Vrouwen hebben meer nepvolgers dan mannen en interieurbloggers hebben het minste fake followers. Dat zijn enkele van de bevindingen van Join bij de lancering van hun Profile Health-algoritme. Met dit algoritme wordt het inzichtelijk hoe de followerbase van een influencer is opgebouwd, en of (en hoe veel) nepvolgers er tussen zitten.

Lees verder  |  1 reactie

Nederlander staat positief tegenover delen vervoersmiddelen

24 juni 2019 - Bijna de helft van de Nederlanders staat open voor Mobility as a Service (MaaS): een vervoersabonnement waarmee zij voor een vast bedrag per maand gebruik kunnen maken van alle mogelijke vormen van deel – en openbaar vervoer.

Lees verder  |  Reageer

De fitste steden van Nederland

17 juni 2019 - De zomer komt eraan, dat betekend ook weer back in shape zijn voor een mooi strandfiguur. Als Nederlander mogen we niet klagen, we staan best bekend als een sportief volkje. Of het nou sporten is bij de voetbalvereniging, yoga of bij de fitness.

Lees verder  |  1 reactie

Stilo populairste tweedehands in Nederland

4 juni 2019 - De Italiaanse autofabrikant Fiat werd in 1899 opgericht door Giovanni Agnelli in Turijn en is al 120 jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ter ere van het 120-jarig bestaan van Fiat heeft AutoScout24.nl zich verdiept in deze Italiaanse schoonheid en uitgezocht welke modellen het meest geliefd zijn in Europa.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  143