Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

45 jaar Volkswagen Golf; opnieuw meest gezochte occasion

23 oktober 2019 - In 1974 kwam de eerste iconische Volkswagen Golf van de band rollen. Vijfenveertig jaar later staat deze auto van Duitse makelij ook dit jaar weer op nummer één in de top tien meest gezochte occasions van AutoScout24.nl.

Lees verder  |  Reageer

Afzet van caravans en campers blijft groeien

18 oktober 2019 - Uit de cijfers van BOVAG en Kampeer en Caravan Industrie (KCI) blijkt dat het aantal nieuwe caravans en kampeerauto’s dit jaar tot en met het derde kwartaal met respectievelijk vier en drie procent is gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er kiest op prijs-kwaliteitverhouding zijn automerk

30 september 2019 - De prijs-kwaliteitverhouding is voor zzp’ers het belangrijkst bij de keuze voor een bepaald automerk. Bij bijna de helft van de ondervraagde zzp'ers (49 procent) geeft de prijs-kwaliteit de doorslag. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 760 zzp’ers.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe Audi RS 7 Sportback is niet leverbaar met subtiliteit

9 september 2019 - De BMW M8 Gran Coupé is er nog niet, maar concurrentie heeft-ie alvast wel. Audi presenteerde op de IAA in Frankfurt deze RS 7 Sportback. Net als de vorige maand gelanceerde RS 6 Avant heeft hij een 600 pk sterke V8 onder de kap.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe Land Rover Defender weer ouderwetse terreinbeul

9 september 2019 - De Land Rover Defender hoort in hetzelfde rijtje thuis als de Volkswagen Kever, de Mini, de Jeep Wrangler en de Citroën 2CV. Land Rover is dan ook niet over één nacht ijs gegaan bij het maken van de opvolger. Na vele camouflagefoto's en gelekte beelden is het nieuwe icoon nú officieel. We kunnen alvast verraden dat het geen koopje wordt ...

Lees verder  |  Reageer

Mini Remastered Oselli Edition: Singer Porsche, maar dan voor Mini

9 september 2019 - We kennen allemaal het Californische Singer wel. Het bedrijf maakt al jaren kunststukken van oude Porsche 911’s. David Brown doet sinds 2017 hetzelfde met klassieke Mini’s. De nieuwste Oselli Edition is heter dan heet!

Lees verder  |  Reageer

Hyundai ontwikkelt mobiel laadstation op waterstof voor EV’s

9 september 2019 - Dat is slim: gebruik een waterstofcel om een EV op te laden. Zodoende combineer je de duurzaamheid van waterstof met het nut van elektrische auto’s met accupakketten.

Lees verder  |  Reageer

En dat is open Ferrari nummer twee: de F8 Spider

8 september 2019 - Goed, hij heet dus niet Ferrari V8 Spider, maar simpelweg F8 Spider. Dit is de open versie van de F8 Tributo, die een doorontwikkeling is van de 458 en 488 Spider.

Lees verder  |  Reageer

Kan de Bugatti Chiron Super Sport 300+ ook 490 km/h halen?

8 september 2019 - Opeens, uit het niets, brak Bugatti vorige week door de 490 km/h-barrière. Een officieel record is het niet – daarvoor had de Chiron twee runs moeten doen, in plaats van één – maar niettemin is het wel een indrukwekkende prestatie natuurlijk. En de auto zelf? Die kun je nu kopen.

Lees verder  |  Reageer

Is de Porsche Taycan de voorloper van een elektrische 911?

6 september 2019 - Porsche heeft een volledig elektrische auto gebouwd die ongetwijfeld elke Tesla zal verpletteren, maar is deze Taycan Turbo een stap naar het onvermijdelijke: een geheel elektrische Porsche 911?

Lees verder  |  Reageer

Subtiele facelift voor de Audi A5/S5 is subtiel

5 september 2019 - Die Sport Quattro-sleuven boven de nieuwe Audi-grillen worden steeds kleiner. Op de A1 Sportback zijn ze nog duidelijk zichtbaar, op de R8 al iets minder en op deze opgefriste A5 al nauwelijks meer.

Lees verder  |  Reageer

Lamborghini Sin: de sterkste Lambo ooit

3 september 2019 - Wat Ferrari kan, kan Lamborghini ook. Dat bewijst de Lamborghini Sián, een hybride supercar met 819 pk. Daarmee is de Sián de sterkste Lambo aller tijden!

Lees verder  |  Reageer

500.000 personenwagens nog steeds op winterbanden in tropische hitte

15 augustus 2019 - Uit onderzoek van BOVAG blijkt dat 5,3 procent van de Nederlandse personenauto's momenteel nog op winterbanden rijdt. Op een totaal wagenpark van bijna negen miljoen correspondeert dat met een half miljoen voertuigen.

Lees verder  |  Reageer

Een derde van de zelfstandigen wil leefstijl verbeteren

29 juli 2019 - Uit een analyse van Reaal AOV blijkt dat een derde van de zelfstandigen niet tevreden is met de eigen leefstijl en deze graag wil veranderen. Opvallend is dat ook zelfstandigen die de eigen gezondheid zelf als goed beoordelen hun leefstijl willen aanpassen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
5  6  7  8  ...  144