Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Straks plat liggen in business class KLM

17 november 2010 - De hand is weer van de knip bij zakelijke reizigers. Voor Air France-KLM betekent dat de business class weer voller wordt. Reden voor de vliegtuigmaatschappij om de zakelijke zitplaatsen in de vliegtuigen te upgraden.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe BMW 6-serie Cabrio vanaf een ton

17 november 2010 - BMW trekt het doek van de nieuwe 6-serie Cabrio. Adrian van Hooydonk maakte de vierzits cabriolet ruimer, luxer en comfortabeler dan zijn voorganger en BMW voorziet hem van efficiëntere motoren waardoor de prijzen gunstiger uitvallen. Bij de eerste warme zonnestralen van 2011 staat 'ie bij de dealer vanaf iets meer dan een ton.

Lees verder  |  Reageer

Performante is lichtgewicht Gallardo Spyder

17 november 2010 - Dit is de Gallardo LP 570-4 Spyder Performante, de open variant van de Gallardo Superleggera. Lamborghini volgt het bekende recept om de Spyder beter te laten presteren: enkele paardenkrachten erbij, wat kilo?s eraf.

Lees verder  |  Reageer

Partner Sjoerd Kooistra failliet

17 november 2010 - De rechtbank in Arnhem heeft Dick Loorbach, de partner van de overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra, failliet verklaard. Het faillissement was aangevraagd door de brouwerijen Grolsch en InBev.

Lees verder  |  Reageer

'Grote jongens worden en denken klein?

16 november 2010 - GM dacht altijd in het groot: grote bedrijfsvoering, grote auto?s. Nu het Amerikaanse autoconcern heeft moeten afslanken is men ook gaan beseffen dat klein de toekomst heeft. Welke kant het op moet willen ze aantonen met de Urban Luxury Concept, een compacte Cadillac van het formaat(je) MINI.

Lees verder  |  Reageer

De Porsche Cayman R doet de groeten aan de 911

16 november 2010 - Geen Clubsport, geen RS, geen GTS of iets anders in die geest, maar R van raceprestaties. Dat is waar de nieuwe Cayman R die Porsche in Los Angeles heeft onthuld voor staat. Gezien het geboden totaalpakket stapt deze Cayman definitief uit de schaduw van de 911.

Lees verder  |  Reageer

Opel Ampera te bestellen vanaf € 42.900,-

10 november 2010 - Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.

Lees verder  |  Reageer

Bevestigd: BMW Vision EfficientDynamics in productie

4 november 2010 - BMW gaat een hybride-sportwagen bouwen die is gebaseerd op de Vision EfficientDynamics, de spectaculaire en futuristische concept uit 2009. Ook laat het merk vandaag weten dat het flink gaat investeren in elektrische auto’s.

Lees verder  |  Reageer

Elf films die iedere ondernemer zou moeten zien

2 november 2010 - Films over ondernemen zijn er genoeg, zelfs als ze in eerste instantie niet direct met het bedrijfsleven te maken lijken te hebben. In ieder geval bevatten ze interessante lessen voor ondernemers. Elf films die u niet mag missen!

Lees verder  |  1 reactie

Slecht slapen levert serieuze kostenpost op voor bedrijfsleven

15 oktober 2010 - Slecht slapen is een wereldwijd gezondheidsprobleem dat jaarlijks miljarden euro’s kost, maar de oorzaken zijn nog steeds niet achterhaald. Slaaponderzoeker Eus van Someren wil met het Nederlands Slaapregister hierin een nieuwe stap zetten.

Lees verder  |  Reageer

IWC presenteert nieuwe Portuguese collectie

5 augustus 2010 - De Zwitserse horlogemaker IWC zet in 2010 haar Portugese horlogecollectie in de spotlights en presenteert voor de gelegenheid meteen enkele fascinerende nieuwe modellen, zoals de Portuguese Yacht Club Chronograph, de Portuguese Grande Complication en de Portuguese Tourbillon Mystretrograde.

Lees verder  |  Reageer

Audi TT RS Plus: plus 20 pk

31 december 1969 - Audi presenteert de TT RS Plus. Die heeft zoals zijn bijnaam al doet vermoeden meer in zijn mars dan de Plus-loze variant, om precies te zijn 20 pk en 15 Nm.

Lees verder  |  Reageer

Tesla Model X een feit

31 december 1969 - Professioneel als Tesla is onthult het bedrijf ondanks de interne strubbelingen op het geplande moment de Model X. De nieuwe crossover is sterk gebaseerd op de Model S en zal eind 2013 in de verkoop gaan.

Lees verder  |  Reageer

Geraffineerd: Range Rover Vogue Silver of Black

31 december 1969 - De volledig nieuwe Range Rover treedt pas ver in 2013 aan, dus om het huidige model in de uitverkoop te doen is nog wat vroeg. Toch valt er 'meer voor minder? te halen met de Range Rover Vogue Black of Silver.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  143