Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Opel Ampera te bestellen vanaf € 42.900,-

10 november 2010 - Vanaf 12 november neemt Opel bestellingen aan voor de Ampera. De te betalen prijs bedraagt minimaal € 42.900,-. Inschrijven op de Opel Ampera betekent als één van de eersten ermee rijden en bovendien diverse andere privileges.

Lees verder  |  Reageer

Bevestigd: BMW Vision EfficientDynamics in productie

4 november 2010 - BMW gaat een hybride-sportwagen bouwen die is gebaseerd op de Vision EfficientDynamics, de spectaculaire en futuristische concept uit 2009. Ook laat het merk vandaag weten dat het flink gaat investeren in elektrische auto’s.

Lees verder  |  Reageer

Elf films die iedere ondernemer zou moeten zien

2 november 2010 - Films over ondernemen zijn er genoeg, zelfs als ze in eerste instantie niet direct met het bedrijfsleven te maken lijken te hebben. In ieder geval bevatten ze interessante lessen voor ondernemers. Elf films die u niet mag missen!

Lees verder  |  1 reactie

Slecht slapen levert serieuze kostenpost op voor bedrijfsleven

15 oktober 2010 - Slecht slapen is een wereldwijd gezondheidsprobleem dat jaarlijks miljarden euro’s kost, maar de oorzaken zijn nog steeds niet achterhaald. Slaaponderzoeker Eus van Someren wil met het Nederlands Slaapregister hierin een nieuwe stap zetten.

Lees verder  |  Reageer

IWC presenteert nieuwe Portuguese collectie

5 augustus 2010 - De Zwitserse horlogemaker IWC zet in 2010 haar Portugese horlogecollectie in de spotlights en presenteert voor de gelegenheid meteen enkele fascinerende nieuwe modellen, zoals de Portuguese Yacht Club Chronograph, de Portuguese Grande Complication en de Portuguese Tourbillon Mystretrograde.

Lees verder  |  Reageer

Audi TT RS Plus: plus 20 pk

31 december 1969 - Audi presenteert de TT RS Plus. Die heeft zoals zijn bijnaam al doet vermoeden meer in zijn mars dan de Plus-loze variant, om precies te zijn 20 pk en 15 Nm.

Lees verder  |  Reageer

Tesla Model X een feit

31 december 1969 - Professioneel als Tesla is onthult het bedrijf ondanks de interne strubbelingen op het geplande moment de Model X. De nieuwe crossover is sterk gebaseerd op de Model S en zal eind 2013 in de verkoop gaan.

Lees verder  |  Reageer

Geraffineerd: Range Rover Vogue Silver of Black

31 december 1969 - De volledig nieuwe Range Rover treedt pas ver in 2013 aan, dus om het huidige model in de uitverkoop te doen is nog wat vroeg. Toch valt er 'meer voor minder? te halen met de Range Rover Vogue Black of Silver.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  143