Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

9 november 2011 - De Startersdag van de Kamer van Koophandel heeft zaterdag 5 november 20.000 bezoekers getrokken. Op negentien locaties verspreid over Nederland lieten toekomstige of past gestarte ondernemers zich informeren over allerhande zaken die komen kijken bij het opzetten van een eigen onderneming.

Tijdens de Startersdag in het Arnhemse Gelredome werd de door de Kamer van Koophandel ontwikkelde brochure ‘Ondernemen: wat betekent dit voor u' aangeboden aan Tweede Kamerlid Erik Ziengs en Johan Marrink van Stichting ZZP Nederland. 

Financiële bijsluiter

Starters ontvangen deze financiële bijsluiter voortaan als zij zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. De brochure wijst hen op de mogelijke risico's van (zelfstandig) ondernemerschap. Het maakt de financiële consequenties van het ondernemerschap inzichtelijk, zoals wettelijke aansprakelijkheid, pensioenopbouw en de gevolgen van ziek zijn en arbeidsongeschiktheid. "Deze bijsluiter zorgt ervoor dat startende ondernemers in één oogopslag duidelijkheid krijgen over de voor- en nadelen van het ondernemerschap," aldus Ziengs, "Ondernemen was altijd al leuk, maar we kunnen het ook nog een stuk gemakkelijker maken."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.