Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Frans van Seumeren is ondernemer van het jaar

10 oktober 2011 - Het uitbouwen van kraanverhuurbedrijf Mammoet tot internationaal vermaard aannemersbedrijf en het bergen van de gezonken Russische onderzeeër Koersk. Dat zijn enkele van de successen waardoor Frans van Seumeren, voormalig algemeen directeur van Mammoet, zich Entrepreneur of the Year mag noemen.

De Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award kreeg hij vorige week uitgereikt, zo schrijft Businessbox

Succesverhaal
De vader van Van Seumeren legde de basis voor het bedrijf. Van Seumeren begon hier op negentienjarige leeftijd als planner. Binnen vijf jaar bouwde hij het bedrijf uit tot marktleider in de van zware hijs- en transportklussen. In 2000 nam het concern concurrent Mammoet over. In deze samenstelling verwierf het bedrijf wereldwijde bekendheid met het bergen van de gezonken Russische onderzeeër Koersk in 2001. In 2005 stopte Van Seumeren bij Mammoet. Sindsdien investeert hij in diverse ondernemingen, waaronder FC Utrecht, en heeft hij de Human Life Foundation opgericht dat projecten in Afrika ondersteunt. 

Andere winnaars
Johan Roo van Rollecate Groep werd door de jury verkozen tot Ernst & Young Accelerating Entrepreneur Of The Year. De prijs voor Ernst & Young Emerging Entrepreneur Of The Year 2011 ging naar Jordy Cobelens van TW Steel Group B.V..


Bron: Businessbox Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.