Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Wordt u het MKB Bedrijf van het jaar?

15 juni 2011 - MKB bedrijven kunnen dit jaar strijden om de eerste MKB Award van Nederland. De prijs is de enige in zijn soort die kijkt naar het totaalplaatje van een bedrijf, aldus initiatiefnemers Finovion en DeOndernemer.nl. Voelt u zich aangesproken? Strijd dan mee!

De prijs is bedoeld voor het MKB bedrijf dat zich onderscheidt in compleetheid. Om een succesvol bedrijf op de lange termijn te zijn is het van belang dat alle onderdelen van een bedrijf goed georganiseerd zijn. Het gebrek aan compleetheid zorgt er vaak voor dat bedrijven niet succesvol zijn. De MKB Award stimuleert bedrijven zich te richten op het kwaliteitsniveau van hun gehele bedrijfsvoering. Alle MKB-bedrijven kunnen zich voor deze prijs aanmelden, ongeacht de sector, regio of bedrijfsomvang. 

Inschrijven
De deelnemers worden getoetst aan de criteria innovativiteit, winstgevendheid, marktbenadering, ambitieniveau, klantgerichtheid en procesmatig denken. Bedrijven kunnen zich hier aanmelden. Na een eerste selectie kan het publiek vanaf september zijn stem uitbrengen op een van de genomineerden. De overgebleven kandidaten geven tijdens een netwerkevenement in voor ondernemers in december een presentatie voor een jury. De jury kiest de winnaar. De winnaar mag zich een jaar lang het MKB bedrijf van het jaar noemen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.