Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Creatieve industrie presenteert zich interactief aan haar doelgroep

27 september 2011 - Op vrijdag 7 oktober opent de creatieve industrie van Haarlem haar deuren tijdens de eerste ‘creatieve bedrijven route’. Langs de route liggen negen locaties die zich op interactieve en op originele wijze presenteren aan het publiek.

De route is een initiatief van de Haarlemse creatieve industrie. Zij wil graag laten zien dat Haarlem veel te bieden heeft op het gebied van creatief ondernemerschap. Webbouwers, copywriters, product designers, marketeers, kunstcollectieven, grafisch ontwerpers, social media experts, filmmakers, communicatie- en pr-professionals: u komt ze allemaal tegen op de locaties waar deze gespecialiseerde ondernemers een werkplek huren. Het feit dat deze zelfstandigen een locatie delen heeft als bijkomend voordeel dat er onderling veel wordt samengewerkt en opdrachtgevers een ‘one-stop-shop’ binnenlopen waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn. 

Sparren en workshops
Geïnteresseerden kunnen onder andere sparren met scenarioschrijvers, producenten en andere specialisten over hoe bijvoorbeeld een goede documentaire of een radiocommercial tot stand komt. Ook zijn er interessante workshops zoals op het gebied van huisstijl of presentatietechnieken.
Het gehele programma, de route en informatie over de diverse deelnemende locaties  vindt u hier.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.