Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Creatief duurzaam idee? Win coaching en advies!

13 september 2011 - 'Mondiale duurzaamheid kan alleen worden bereikt met bevlogen, creatieve en inventieve mensen. Deze pioniers moeten de motivatie, het geloof en doorzettingsvermogen van oude ontdekkingsreizigers in hun bloed hebben om succesvol te kunnen worden en de wereld een stuk verder te helpen op duurzaamheidsgebied.'

Dat stelt Beco. En het advisebureau gaat verder: startende duurzame ondernemers kunnen meedingen naar de Sustainable Hero Award 2011 en daarmee gratis specialistisch duurzaamheidsadvies winnen. Beco wil deze startende duurzame ondernemers steunen met kennis, experts, netwerk en overige faciliteiten zodat zij echt een stap kunnen zetten op onbekend terrein. 

Wie kan er mee doen?
Iedereen die ná januari 2008 in Nederland een onderneming is gestart op basis van een duurzaam concept of dat binnen een jaar gaat doen. Buitenlandse projecten mogen meedoen, mits er een duidelijke link is met Nederland. 

Wat kunt u winnen?

Vier dagen specialistisch duurzaamheidsadvies over uw product, onderwerp of bedrijfsvoering inclusief coaching en begeleiding in vervolgstappen.
Toegang tot het uitgebreide nationale en internationale bedrijvennetwerk van Beco.
Exposure pakket: zichtbaarheid op Sustainable Hero Award site, vermelding in artikelen schrijvende pers en diverse internet publicaties, pitch mogelijkheden op Expeditie Beco workshops en seminar. 

Aanmelden kan hier tot 30 september 2011.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.