Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

AWVN geeft prijs aan modernste werkgever

8 september 2011 - AWVN kent vanaf dit jaar jaarlijks een prijs toe aan de modernste werkgever van Nederland. De ‘Prijs voor Modern Werkgeverschap’ wordt begin 2012 voor het eerst uitgereikt tijdens een nieuw evenement voor werkgevers.

De nieuwe prijs is de opvolger van de AWVN-innovatietrofee, een prijs die het afgelopen decennium jaarlijks werd uitgereikt. Voor de ‘Prijs voor Modern Werkgeverschap’ komen in aanmerking succesvolle bedrijven die zich onderscheiden door modern en vooruitstrevend personeelsbeleid. Eind november worden de kandidaten gepresenteerd. 

Duurzaam personeelsbeleid
Volgens directeur Arbeidsvoorwaardenbeleid, Hans van der Steen, was het concept van de innovatietrofee te smal geworden. "We hebben fantastische bedrijven in de schijnwerpers gezet, maar het begrip innovatie alleen dekt de lading niet meer. Sociale innovatie was lang de term waarmee vooruitgang en productiviteitsgroei werd aangeduid. Wij denken dat in de post-crisis-economie de toon zal worden gezet door bedrijven die op alle terreinen duurzaam opereren. Dus niet alleen op milieugebied, maar ook op het gebied van arbeidsverhoudingen en werkgeverschap. Wij willen dat type bedrijf voor het voetlicht brengen. Want voorbeelden werken beter dan wat dan ook."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.