Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Directiewisseling Heineken

7 september 2011 - Solveig Menard-Galli (41) is per 1 december 2011 benoemd tot Financieel Directeur van Heineken Nederland. Menard-Galli is het eerste vrouwelijke lid van het Heineken Nederland Directie-team. Zij volgt Koos Tromp (55) op, die recent benoemd werd tot Directeur Customer Services & Logistics.

De Oostenrijkse Solveig Menard-Galli is het nieuwe lid van het Heineken Nederland Directie-team, bestaande uit vier directieleden. Na verschillende Finance functies vervuld te hebben in Oostenrijk, startte zij in 2008 haar loopbaan bij Heineken International als Director Global Business Control. Menard-Galli heeft sindsdien een belangrijke bijdrage geleverd aan de verbetering van de internationale management rapportage bij Heineken, het Hunt4Cash programma en de ontwikkeling van de wereldwijde Heineken Finance Academy. 

Koos Tromp
Menard-Galli volgt Koos Tromp op. Hij is per 1 januari 2012 benoemd als Directeur Customer Services & Logistics. Hieronder vallen alle bierleveringen in Nederland en de wereldwijde export. Tromp is op 1 juni 1983 bij Heineken Nederland dienst getreden. Sinds 1 januari 2007 was hij in de rol van Financieel Directeur lid van het Heineken Nederland Directie-team. In deze functie heeft hij een belangrijke impuls gegeven aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de financiële discipline. In zijn nieuwe rol als directeur Customer Services & Logistics gaat een wens in vervulling om weer dichter tegen de dagelijkse operatie aan te werken. 

Fred Holvast
Tromp neemt de functie over van Fred Holvast, die heeft besloten om met ingang van 1 januari 2012 met pensioen te gaan. Onder meer stond Holvast aan de wieg van het Logistiek Centrum Den Bosch en de containerterminal ‘Alpherium’. Tevens was Holvast mede-initiatiefnemer voor 'Lean & Green' in de binnenvaart en won Heineken onder zijn leiding in 2006 de Nederlandse Logistiek Prijs.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.