Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bespaar op uw energiekosten door collectief in te kopen

23 augustus 2011 - Besparen op uw energiekosten? Dat kan. Samen met andere ondernemers. Medio september organiseert Buyers United B.V. via haar inkoopplatform WinWindeals.nl een collectieve tender voor bedrijven voor energieinkoop. U kunt zich hiervoor nu inschrijven en al in september een aantrekkelijk aanbod tegemoet zien.

In september organiseert Buyers United via haar collectieve inkoopplatform WinWindeals.nl een tender waarin energieleveranciers hun beste aanbod voor 2012 tot en met 2014 zullen presenteren. U kunt zich tot uiterlijk 16 september 2011 vrijblijvend inschrijven. Aan het einde van de inschrijfperiode bundelt Buyers United het totale energie volume van alle inschrijvers. Op 20 september strijden de leveranciers in een veiling om het beste aanbod. De energieleverancier met de scherpste tarieven wint de veiling en mag de aangemelde ondernemingen een op maat gesneden aanbod doen. 

Persoonlijk aanbod
Vervolgens kunnen vanaf 22 september, aangemelde bedrijven een persoonlijk aanbod tegemoet zien dat afgestemd is op hun verbruik. Indien zij gebruik willen maken van dit aanbod, dan regelt de nieuwe energieleverancier de gehele overstap. Buyers United ziet erop toe dat de overstap vlekkeloos verloopt. Indien nodig, bieden zij deskundig advies en juridische hulp. Ook na een eventuele overstap. 

Inschrijven
U kunt zich online inschrijven op de site van WinWindeals of door een e-mail te sturen. Hoe meer ondernemers meedoen, hoe sterker de onderhandelingspositie!

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.