Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ingrid van Kasteren: De Ondernemende Vrouw 2011

6 augustus 2011 - Ingrid van Kasteren, mede-oprichter van De Partners is De Ondernemende Vrouw 2011 geworden. Om vrouwelijke ondernemers in ons land te inspireren, organiseerden Lof Media en Eigenbaas.nl de verkiezing Ondernemende Vrouw.

Ingrid van Kasteren is mede-oprichter van De Partners, Notariaat & Estate Planning en moeder van Veerle (twaalf) en Emma (elf). De jury over de winnares Ondernemende Vrouw 2011: "Ingrid heeft een succesvol persoonlijk verhaal. Ze is een mooi voorbeeld van hoe er bij vrouwelijke ondernemers eerst iets moet misgaan voordat ze de stap durven zetten om voor zichzelf te beginnen. Daarmee inspireert ze andere vrouwen om hetzelfde te doen." 

Steeds meer vrouwelijke ondernemers
Uit recent onderzoek blijkt dat het aantal vrouwelijke ondernemers groeit. In de periode 2000 tot en met 2009 is het aandeel vrouwelijke starters gegroeid van 25 naar 35 procent van het totale aantal starters. 

Jury

De jury van de verkiezing Ondernemende Vrouw 2011 bestond uit Marjolein de Boer, directeur Eigenbaas.nl, en Jolanda Holwerda, directeur Lof Media. Uit de 164 aanmeldingen hebben zij een shortlist van zeven onderneemsters samengesteld die ze bekend maakten op Lofonline.nl. Bezoekers van de site hebben de uiteindelijke winnares gekozen.

Prijs
De Ondernemende Vrouw wint het volgende: een interview in Lof Magazine (septembernummer), een jaar coaching op maat van Eigenbaas.nl ter waarde van 1.000 euro en de mini-masterclasses over work-life integration van Jolanda Holwerda, directeur Lof Media. 

De genomineerden

De overige zes genomineerden waren: Brigitte van der Kleij-Wikkeling, moeder van drie kinderen en eigenaar van het communicatieadviesbureau BW Communicatie & PR, Corinne Jaspers, moeder van twee kinderen en eigenaar van Wheelylift, een fietsopbergsysteem, Jennifer Dekker, moeder van drie kinderen en eigenaar van Jennifer's Kitchen, Marloes Collins, moeder van twee kinderen en eigenaar van AllergieSupermarkt B.V., Wendy van Ierschot, moeder van twee kinderenen eigenaar van Van Ierschot B.V., HR consultancy en HR co-sourcing.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Vitaliteit bedrijfsa...

8-08-2011 10:14  |  

Gefeliciteerd met het winnen van de award ''ondernemende vrouw 2011''

Vitaliteit Bedrijfs Advies Jerabel
Monique Evenhuis

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.