Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Acht finalisten bekend voor titel EY Entrepreneur Of The Year

De award zet ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk

Acht finalisten bekend voor titel EY Entrepreneur Of The Year

9 september 2022 - Deze week zijn na een spannende race de acht finalisten voor de titel EY Entrepreneur Of The Year 2022 bekend geworden. Zij strijden op woensdag 12 oktober in de finale voor de titel ‘ondernemer van het jaar’. De EY Entrepreneur Of The Year award wordt al meer dan 30 jaar en inmiddels in ruim zestig landen uitgereikt. In Nederland beleeft het programma dit jaar zijn 26e editie. De award zet ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk en moedigt ondernemers aan om het beste uit zichzelf, hun cliënten en hun medewerkers te halen.

Dit jaar presenteerden dertien genomineerde ondernemers zichzelf aan de onafhankelijk jury. Deze jury bestaat uit voormalige winnaars en finalisten van de verkiezingen. Zie voor de samenstelling van de jury: EY Entrepreneur Of The Year™ jury | EY - Nederland.
In de strijd voor de award zijn er twee categorieën en twee titels te winnen. De ‘EY Emerging Entrepreneur Of The Year’ is een snelgroeiende, innovatieve ondernemer waarvan de onderneming maximaal tien jaar bestaat. De ‘EY Entrepreneur Of The Year’ is een gevestigde ondernemer die indrukwekkende impact maakt met zijn of haar onderneming.
Tijdens de finale op 12 oktober worden ook twee oeuvreprijzen uitgereikt: de ‘EY Family Business Legacy Award’ en de ‘EY Social Impact Award’.
 
Dit zijn de finalisten:
Categorie EY Entrepreneur Of The Year:
 
  Bedrijf Ondernemer FinancialLease.nl Jurriën van Dijk JOZ BV Arend Kuperus Koninklijke Nooteboom Trailers BV Marinka Nooteboom My Jewellery BV Sharon Hilgers  
 
Categorie EY Emerging Entrepreneur Of The Year:
 
  Bedrijf Ondernemer BYBORRE Label BV Arnoud Haverlag Nostics BV Eva Rennen Parfumado BV Floor van Rooy Qlayers BV Josefien Groot  
De Nederlandse winnaar in de categorie EY Entrepreneur Of The Year neemt deel aan de internationale verkiezing EY World Entrepreneur Of The Year. Deze verkiezing vindt in juni 2023 plaats in Monaco.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.