Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

So you wanna be your own boss?!

11 mei 2011 - Bent u jonger dan 27 jaar en heeft u een idee om uw eigen onderneming op te zetten? Schrijf u dan in voor de SO YOU WANNA BE YOUR OWN BOSS 2011 contest. De winnaar wint een jaar lang een kantoor in de Creative Factory én coaching bij het opzetten van het eigen bedrijf.

De Creative Factory is sinds 2008 gevestigd in de Maassilo aan de Rotterdamse Maashaven. Inmiddels biedt de Creative Factory plaats aan meer dan 70 bedrijven. Zij worden op verschillende gebieden geadviseerd en gecoacht door partners van Rabobank, Hogeschool Rotterdam, Vestia, Pact op Zuid, Albeda College, KPMG, ARA, MVGM, HOPE Erasmus Universiteit en Aikonstudio. Zowel beginnende bedrijven als bedrijven die zich al bewezen hebben, oogsten succes in de Creative Factory. 

Succesverhalen

De winnaars van vorig jaar zullen ook aanwezig zijn bij de finale op 30 juni. Een van hen is Restaurantcontact, gerund door Dorine en Karin Erkens. Zij voorzien restaurants van (online) marketingadvies en doen dat inmiddels zo goed dat ze beiden fulltime aan het werk zijn voor hun bedrijf en contracten hebben gesloten met grote klanten. Kamal Oulel van Awardys, een van de andere winnaars, wil met zijn schoolmiles idee de zesjes cultuur op scholen aanvechten. Awardys heeft onder andere een contract met Creative Factory partner Albeda College weten af te sluiten en maakt naast het kantoor in de Creative Factory geregeld gebruik van de vergaderruimtes als ze met het hele team samenkomen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.