Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Friese ondernemer valt driedubbel in de prijzen

26 november 2010 - Jonathan Teoh, oprichter van Doppio Espressobars, viel deze week maar liefst drie keer in de prijzen. Allereerst werd de 27-jarige ondernemer verkozen tot Jonge Ondernemer van het Noorden 2010 tijdens de uitreiking van de JOP2010-awards.

Daarnaast werd hij verkozen tot provinciewinnaar van Friesland, waarbij de jury onder andere zijn doorzettingsvermogen en zelfreflectie roemde. En tenslotte won hij de publieksprijs. 

Ambitie
Samen met Peter van Eijl (25) veroverde Teoh in razend tempo de koffiemarkt. In In augustus opende de vierde vestiging haar deuren, en het duo heeft als doel om de komende vijf jaar nog twintig vestigingen te openen. In de vestigingen van Doppio Espresso worden koffie, thee en broodjes geserveerd en kunnen die eveneens worden afgehaald. Het Italiaanse accent komt niet alleen naar voren in de smaak van de koffie – de bonen worden rechtstreeks geïmporteerd uit Italie – maar ook in het interieur. Teoh won 20.000 euro advertentieruimte.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.