Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Een op de tien Nederlanders draagt visitekaartje mee

10 september 2018 - 9,8 procent van alle Nederlanders bewaart één of meer visitekaartjes in zijn of haar portemonnee. Dit blijkt uit onderzoek verricht door Van Os tassen en koffers. Zij ondervroegen 792 klanten in hun winkels over de inhoud van hun portemonnee.

Ondanks dat het uitwisselen van contactgegevens steeds vaker digitaal wordt gedaan, blijft het visitekaartje een goede manier om laagdrempelig een e-mailadres of telefoonnummer te delen. Mannen hebben het vaakst een kaartje in de portemonnee (15,3 procent), onder vrouwen is dit 7,4 procent. Gemiddeld gaat het om 9,8 procent van alle Nederlanders.

Bonnen en zegels 
Het visitekaartje is na losse bonnetjes (27,2 procent), pasfoto’s (14,1 procent) en zegeltjes (13,0 procent) het vaakst te vinden in een Nederlandse portemonnee. Hiermee blijft het onder andere medicijnen (4,3 procent) en condooms (4,3 procent) voor.

 
 

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Alex

18-06-2019 17:45  |  

Ik begrijp dat een visitekaartje relatief vaak te vinden is in de portemonnee. Maar om nou te zeggen dat het vaker is te vinden geld en pinpasjes.. Dat gaat wel heel ver. Misschien in een pasjeshouder, maar anders ook niet..

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.