Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Limburgse makelaar scoort met zwembadvilla's

8 maart 2011 - Vakantievilla's met een inpandig zwembad vinden gretig aftrek in Limburg. Via Makelaardij Vakantie Makelaar vonden al zes recreatievilla's (425.000 euro per stuk) een nieuwe eigenaar in het vakantiepark 'Resort Arcen'.

De Zwembadvilla’s zijn uniek in Nederland. Zeer uitzonderlijk is het inpandige zwembad van 10 bij 3,70 meter. Tevens beschikken de villa’s over een sauna in het souterrain, een jacuzzi en een beschutte zitkuil met veel privacy. Nog een uniek item in de Zwembadvilla’s is het hotelkamerconcept. Dit wil zeggen dat iedere slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met luxe sanitair. Hierdoor zijn er als het ware vier hotelkamers ontstaan in de villa’s. 

Verhuur
Investeerders zien de Zwembadvilla’s als een gat in de verhuurmarkt, aldus Vakantie Makelaar. Nergens anders in Nederland is namelijk een soortgelijke vakantiewoning te vinden. De verhuurprognoses lopen op tot 8,4 procent netto. Verhuren is op Resort Arcen echter niet verplicht. Klik hier voor een nog te koop staande villa. De vakantiehuizen kosten 425.000 euro, vrij op naam (v.o.n.).

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.