Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Verkiezing Leukste Winkelstraat weer van start

3 februari 2017 - Elk jaar organiseert NLstreets de verkiezing om aandacht te vragen voor de positie van zelfstandige winkeliers en hun fysieke winkels. En om te laten zien hoe leuk het is om juist bij hen te winkelen.

De NLstreets Award is een prijs van het winkelend publiek. De leukste winkel en winkelstraat van Nederland worden niet bepaald door een jury maar door de shopper zelf.

Weet waar u winkelt!
Zelfstandige winkels staan onder druk door de grote ketens met hun goedkope formules en de online webshopreuzen. Niet echt een inspirerende ervaring. NLstreets brengt juist die leuke zelfstandige winkeliers in beeld die het verschil maken en kleur geven aan een stad.
 
Stemmen
Vanaf 1 februari 2017 kan iedereen een stem uitbrengen op de genomineerde winkels en winkelstraten van NLstreets. Op 20 februari worden de tien winkels en winkelstraten bekendgemaakt die doorgaan naar de finale. Alleen op deze tien genomineerden kan dan nog gestemd worden.
Op 10 maart 2017 om 10.00 uur sluiten definitief de stemboxen en worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt.
Stemmen kan via nlstreets.nl.
 

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.