Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kleine Kerkstraat is de leukste winkelstraat van Nederland

1 februari 2011 - De Kleine Kerkstraat is uitgeroepen tot de leukste winkelstraat van Nederland in de NLStreets Award 2010. De Leeuwarder straat laat winkelstraten in Amsterdam, Groningen en Haarlem achter zich in deze verkiezing.

Samen met de Sint Jacobstraat in Leeuwarden stond de Kleine Kerkstraat in de top vijf van genomineerden. Met flyeracties, posters, promoteams, publiciteit op de regionale media en de inzet van social media zoals Twitter, Hyves en Facebook door winkeliers en liefhebberswist de Kleine Kerkstraat de eindstrijd te winnen. Afgelopen weekend begon de nek-aan-nek race tussen de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden en de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Hoewel op bepaalde momenten het verschil minimaal was, was de overwinning er gisteren dan toch met een verschil van 150 stemmen.

Huldiging
De Kleine Kerkstraat wordt binnenkort gehuldigd door NLStreets. De Kleine Kerkstraat mag zich een jaar lang Leukste winkelstraat van Nederland noemen.
De titels en de nominaties leveren landelijke erkenning en positieve publiciteit op. De verkiezing heeft daarnaast een positief effect op het aantal bezoekers.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.