Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Enkhuizer ondernemer wil wapenvergunning

21 februari 2011 - De Enkhuizer ondernemer Jaap Kamping is boos over de manier waarop burgemeester Jan Baas inbraken, vandalisme en vechtpartijen in de weekenden aanpakt. Kamping heeft nu al een honkbalknuppel om inbrekers te verjagen, maar hij twijfelt of dat in de nabije toekomst nog wel voldoende is.

Volgens Kamping draagt de burgemeester geen oplossingen aan en lopen ondernemers bij de gemeenste tegen een muur van onwil en onbegrip.

M16
"Ik ben zelf nu al vier keer met een honkbalknuppel achter inbrekers aangegaan, want de beveiligers van de gemeente doen gewoon niets. Maar ik word ook een dagje ouder en al die gasten lopen tegenwoordig met steekwapens rond. Misschien moet ik maar een wapenvergunning voor een M16 aanvragen. Nee, dat is natuurlijk onzin, maar er moet écht iets gebeuren. Ondernemers lopen bij de gemeente tegen een muur van onwil en onbegrip," laat hij het Noordhollands Dagblad weten.


Bron: Noordhollands Dagblad Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.