Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Kleine ondernemer krijgt subsidie voor verbeteren veiligheid

20 januari 2011 - Diefstal en beroving kunnen ondernemers zwaar treffen. Het Rijk stelt daarom via de subsidieregeling 'Veiligheid Kleine Bedrijven' tien miljoen euro beschikbaar voor kleine bedrijven die een veiligheidsscan uitvoeren en beveiligingsmaatregelen treffen.

Drie miljoen van dit bedrag is beschikbaar voor de zogenaamde ‘beveiligingsscan’. Hiermee kunnen ondernemers een onafhankelijk advies aanvragen voor het verbeteren van hun beveiliging, met een maximale bijdrage van 300 euro per bedrijf. De overige zeven miljoen is om ondernemers die de aanbevolen maatregelen treffen 50 procent van de kosten daarvan (met een maximum van 700 euro per bedrijf) terug te geven. De subsidie is beschikbaar voor ondernemingen met maximaal vijf vestigingen, en maximaal tien medewerkers per vestiging. 

Aanvragen
De subsidie voor de scan kunt u van 1 februari tot en met 1 december 2011 aanvragen bij Agentschap NL. Aanvragen voor de subsidie voor de maatregelen kunt u op dezelfde site indienen van 1 februari 2011 tot en met 1 juni 2012.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.