Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Bernard Wientjes verwerpt FD-suggesties

23 juni 2014 - Bernard Wientjes ontkent elke betrokkenheid bij kartelvorming door zijn voormalige bedrijf Ucosan en door Villeroy & Boch. Het FD suggereerde deze betrokkenheid. Bernard Wientjes is op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld of beboet, stelt hij.

De kartelafspraken waarvoor Villeroy & Boch een boete heeft gekregen hebben geen enkele relatie met Bernard Wientjes. Hij droeg geen kennis van deze activiteiten gedurende de periode dat hij in de Raad van Bestuur van Villeroy & Boch zat. Hij vernam pas van deze zaak nadat de Europese Commissie aankondigde een onderzoek in te stellen. Bernard Wientjes, die in 2005 bij Villeroy & Boch vertrok, is in de jaren dat het juridisch proces liep hierbij niet betrokken geweest. Hij is nooit gehoord en op geen enkele manier onderwerp van onderzoek geweest in deze zaak, die al jaren bekend is.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.