Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Top vier goede voornemens in het bedrijfsleven

28 december 2010 - Nederlandse bedrijven zijn in 2011 weer van plan om meer gebruik te maken van prestatiebeloningen. Met het oog op de optimistische economische vooruitzichten kunnen goed presterende medewerkers zo in het nieuwe jaar een extra beloning tegemoet zien.

Dit blijkt uit onderzoek van Regus naar de voornemens van bedrijven voor het nieuwe jaar. In Nederland kwamen de belangrijkste voornemens grotendeels overeen met de wereldwijde tendensen:
1. Overheadkosten terugdringen
2. Werkkapitaal investeren
3. Personeel aannemen
4. Meer prestatiebeloningen introduceren 

Eerlijk meetsysteem
Eduard Schaepman, algemeen directeur van Regus Benelux, licht toe: "De bedrijfswereld wil in 2011 verder blijven groeien en meegaan met wereldwijde economische ontwikkelingen. Verder wil de bedrijfswereld beloningen aan werknemers meer afstemmen op meetbare resultaten. Naar verwachting blijft deze trend niet beperkt tot verkoopteams, maar zullen ook productiemedewerkers en werknemers in de dienstverlening en administratie hiervan profiteren. Zo lang het meetsysteem eerlijk is, zijn medewerkers vaak enthousiast over de invoering ervan."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.