Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Crisis gaat aan Vakman van het Jaar voorbij

31 mei 2012 - De Verkiezing Vakman van het Jaar heeft geen last van de crisis in de bouwsector. Toonaangevende bedrijven steunen ook dit jaar het initiatief dat als doel heeft 'vakmanschap in Nederland' in de schijnwerpers te zetten.

Zo is Stanley hoofdsponsor van de lustrumeditie van de verkiezing en levert Mercedes-Benz de hoofdprijs: de gloednieuwe Mercedes-Benz Citan. De Verkiezing Vakman van het Jaar is een initiatief van Werkspot.nl en in 2008 voor de eerste keer georganiseerd.
Op 25 oktober wordt tijdens 'Het Vakman Event' in de Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt wie het komende jaar de felbegeerde titel mag voeren. Hier kunnen tevreden opdrachtgevers een vakman nomineren, maar ook vakmannen kunnen (zichzelf of) een collega opgeven. 

De hoofdprijs

Naast eeuwige roem en volop werk, wint de vakman van het jaar een bedrijfswagen. Mercedes-Benz levert voor het derde opeenvolgende jaar een compleet uitgeruste bedrijfswagen. Dit jaar rijdt de winnaar weg in de gloednieuwe Mercedes-Benz Citan. 

Integratie met Het Vakman Event

De Verkiezing Vakman van het Jaar is in 2008 ontstaan als een platform dat kwaliteit, vakmanschap en professionele vakmannen in de schijnwerper zet. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in de branche. Vanuit de wens om tijdens de uitreiking meer informatie en kennis over te dragen aan de aanwezige vakmannen is een samenwerking aangegaan met Het Vakman Event. Het Vakman Event is een praktijkgericht evenement waarin alle facetten van het ondernemerschap centraal staan. Het Vakman Event richt zich op ZZP-ers en MKB'ers in de bouw. Het evenement vindt plaats op 24 en 25 oktober in Utrecht. 

Partners
De volgende bedrijven hebben zich nu al aan de Verkiezing Vakman van het Jaar verbonden: Stanley, Mercedes-Benz, Knauf, Kwintet, Omnicol, Pontmeyer, VELUX en Werkspot.nl. De komende weken worden hier nog klinkende namen aan toegevoegd.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.