Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemers zijn faillissementen beu

13 maart 2013 - Nu er steeds meer bedrijven failliet gaan en de economie hard wordt getroffen hebben volwassen gezonde MKB bedrijven belang bij obligatiefondsen. De waarde van deze obligaties kan worden geïnvesteerd om groei en innovatie te stimuleren, aldus Erwin Jager van BizzFund.

Nederland kent ondanks de economische recessie nog voldoende kansen voor groei en innovatie. Doordat banken steeds vaker financieringen afwijzen en het aantal faillissementen alleen maar toeneemt, zijn ondernemers aangewezen op creatieve oplossingen die de ruggegraat van de onderneming versterken. 

Crisis overleven
Als ondernemers geen vuist maken zal de economie nog harder achteruitgaan en zal Nederland geconfronteerd worden met een hausse aan faillissementen met alle gevolgen van dien. Dat er iets moet gebeuren is duidelijk, aldus Jager, die met BizzFund ondernemers wil ondersteunen de crisis te overleven.

Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Adriana van Schalken...

13-03-2013 09:16  |  

Ondernemers moeten inderdaad gaan opstaan en van zich laten horen! Het kan gewoon niet hoe de banken, bezuinigingen etc. de ondernemer benadeelt.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.