Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Tien nominaties Herman Wijffels Innovatieprijs 2012

8 oktober 2012 - Rabobank heeft de nominaties voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2012 bekendgemaakt. Dit jaar zijn uit de 577 inzendingen tien ondernemers geselecteerd. Zij strijden om de Innovatieprijs, de Aanmoedigingsprijs en de Publieksprijs.

Herman Wijffels en bestuursvoorzitter Piet Moerland van de Rabobank reiken de prijzen gezamenlijk uit tijdens een evenement op 14 november in het Evoluon in Eindhoven.
De Herman Wijffels Innovatieprijs heeft als doel ondernemers te helpen hun kansrijke duurzame innovaties te verwezenlijken. Juist in het huidige tijdsgewricht is het streven naar duurzame vernieuwing van groot belang. De prijs is niet alleen een geldbedrag en erkenning. De Rabobank stelt ook haar kennis en netwerk ter beschikking. 

Innovaties
De afgelopen maanden heeft een beoordelingscommissie zich gebogen over de ingediende innovaties, afkomstig uit verschillende sectoren. Een jury van deskundigen zal onder voorzitterschap van Rabobank bestuursvoorzitter Piet Moerland gaan uitmaken wie de hoofdprijs van 50.000 euro wint. Er zijn ook tweede en derde prijzen en een aanmoedigingsprijs voor jong talent. In totaal is 122.500 euro aan prijzengeld beschikbaar. 

Publieksprijs

Verder wordt dit jaar opnieuw de Publieksprijs uitgereikt. Deze prijs (5.000 euro) wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Eindhoven-Veldhoven en Rabobank Westelijke Mijnstreek, die samen de innovatieservice Teckle aanbieden. Vanaf 22 oktober kan het publiek via facebook.com/rabobank zijn stem uitbrengen. 

Evenement
Rond de prijsuitreiking organiseert Rabobank een - gratis toegankelijk - evenement waarbij het thema 'circulaire economie' centraal staat. Herman Wijffels gaat in gesprek met ondernemers over dit thema. Verder is er een informatiemarkt waar de genomineerde innovaties te zien zijn; waar MVO Nederland workshops verzorgt en waar bezoekers kunnen speeddaten over financieren, investeringsfondsen en octrooien.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.