Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

MKB-ers aan het woord over normalisatie

14 mei 2012 - Hoe geeft u uw klanten het vertrouwen dat uw producten aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen? Hoe kunt u tijdig anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving op nationaal en Europees niveau? Deelname aan een normcommissie levert u een voorsprong op.

Op vrijdag 25 mei 2012 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW, samen met NEN, een workshop over de toegevoegde waarde van normen voor u als ondernemer in het MKB. MKB-ers vertellen waarom ze deelnemen aan normalisatie, over hun ervaringen en wat normalisatie hen heeft opgeleverd. Een gelegenheid om met collega-ondernemers en branchevertegenwoordigers van gedachten te wisselen over het belang van normen voor uw bedrijf. 

Aanmelden en informatie
Datum: vrijdag 25 mei 2012 van 9.00 uur tot 13.00 uur. Aansluitend vindt een lunch plaats waar men kan netwerken met collega-ondernemers. Voor het programma en voor aanmelding, klik hier. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.