Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Gebundelde inkoopkracht levert MKB tot 60 procent korting op

25 april 2012 - Ook het midden- en kleinbedrijf koopt in toenemende mate haar kantoorartikelen, hard- en software en magazijnartikelen online. Deze bedrijven zijn echter vaak te klein om voor een goede korting in aanmerking te komen. Deen & Swart lanceert daarom MKB Deals.

MKB Deals is een Business-to-Business portal met meer dan 200.000 artikelen van zes A-leveranciers, waardoor ook kleine en middelgrote ondernemers kunnen profiteren van vaste kortingen die tot nu toe alleen voor grotere organisaties waren weggelegd. 

Vaste korting
Het netwerk van Deen & Swart resulteert in vaste kortingen bij zakelijke A-leveranciers zoals Office Depot, Vink Lisse en Conrad die hun producten - shop in shop - via MKB Deals aanbieden. Kort samengevat zorgt MKB Deals ervoor, dat MKB Nederland één website heeft voor een groot assortiment artikelen tegen prijzen die elders flink hoger kunnen uitvallen. Directeurs Stephan Deen en Dennis Swart over de webwinkel; "MKB Deals is ontwikkeld om het midden- en kleinbedrijf een platform te bieden waar ze hun benodigde artikelen in de breedste zin van het woord tegen sterk gereduceerde prijzen kunnen aanschaffen. Tot op heden konden zij niet genieten van volumekortingen, simpelweg omdat hun jaarlijkse afname te klein is. Wij hebben met iedere leverancier vaste kortingsafspraken gemaakt en deze verwerkt in het assortiment. De kortingen beginnen bij vier procent en lopen op tot 60 procent. De zes A-leveranciers waar we mee in zee zijn gegaan vullen elkaar aan, zodat de gebruiker in één webwinkel vanaf zijn werkplek alle benodigde artikelen kan kopen. Het uitbreiden van het aantal leveranciers is na de lancering ons volgende speerpunt. Daarnaast zijn we ook aan het kijken naar branchespecifieke oplossingen."

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.