Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

9 januari 2012 - Groei is géén toeval! Ook in crisistijd blijken bedrijven flink door te kunnen groeien.
Op 24 januari presenteren Ben Tiggelaar en Joop de Jong van Port4Growth in de Meervaart in Amsterdam de uitkomsten van het onderzoek over wat succesvolle groeiondernemers anders doen.

Ben Tiggelaar onderzoekt bij succesvolle ondernemers welke persoonlijke veranderingen bijdragen aan snellere groei. Welke persoonlijke leiderschapsverandering onderging de succesvolle groeiondernemer daarbij? En hoe managen zij zichzelf in deze essentiële transitieperiode? Hoewel de analyses nog in volle gang zijn, kan Ben Tiggelaar al wel iets zeggen: "Wanneer het om groei gaat, zijn ondernemers niet alleen bezig met de markt en met producten en diensten, maar ook heel erg met het ontwikkelen van zichzelf en hun directe werkomgeving, waardoor ze nieuw gedrag ontwikkelen dat - naar mijn mening - essentieel is voor de groei van de onderneming." 

Jongensdroom
Ondernemer en oprichter Joop de Jong van Port4Growth richt zich op wat succesvolle bedrijven onderscheidt. Gebaseerd op de ervaringen met de achterban van groeibedrijven heeft hij een aantal kenmerkende verschillen op bedrijfsniveau geanalyseerd. De Jong: "Zonder vooruit te willen lopen op de eindresultaten, zie je een heel duidelijk verschil aftekenen dat eigenlijk samenvalt met die persoonlijke ontwikkeling: het concreet maken van eenondernemersdroom. Je ziet duidelijk dat ondernemers die heel ver zijn gegaan in het concreet uitwerken van waar zij willen staan met hun bedrijf in de toekomst, succesvoller de crisistijd doorkomen."
Met dit onderzoek willen Ben Tiggelaar en Joop de Jong een handreiking doen aan alle ondernemers die juist in deze crisistijd willen doorgroeien.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.