Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Laatste vijf genomineerden MKB Award gaan de strijd aan

5 december 2011 - Bij de ondernemerswedstrijd De MKB Award zijn de vijf bedrijven bekend gemaakt die gaan strijden om de titel MKB Bedrijf van het Jaar. Na een aanmeldronde in de zomer zijn in de maanden oktober en november twintig bedrijven de strijd met elkaar aangegaan.

De laatste vijf bedrijven gaan op 14 december bepalen wie de MKB Award 2011 gaat winnen.
De laatste vijf zijn:
• MCW studio's uit Rotterdam
• Livingprojects uit Breda
• De Nieuwe Boekhandel uit Amsterdam
• Neomax uit Almere
• Sanitairwinkel.nl uit Rosmalen 

Publieksstemmen
In de maanden oktober en november heeft het publiek zijn stem uit kunnen brengen op één van de genomineerde bedrijven. Dit is meer dan 5.000 keer gebeurd. Het Bedrijf Sanitairwinkel.nl heeft het hoogste aantal stemmen gekregen. De publieksstemmen hebben voor 35 procent bepaald wie tot de laatste genomineerden behoorden. 

Compleetheid
Verder zijn de twintig bedrijven beoordeeld op compleetheidcriteria. Deze prijs is immers bedoeld voor het MKB bedrijf dat zich onderscheidt in compleetheid. Om een succesvol bedrijf op de lange termijn te zijn is het van belang dat alle onderdelen van een bedrijf goed georganiseerd zijn. De MKB Award stimuleert bedrijven zich te richten op het kwaliteitsniveau van hun gehele bedrijfsvoering. Alle MKB-bedrijven kunnen zich voor deze prijs aanmelden, ongeacht de sector, regio of bedrijfsomvang. De beoordeling van compleetheid criteria heeft voor 65 procent bepaald wie tot de laatste vijf genomineerden behoort.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.