Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Sander Wijdemans

sanderrw@gmail.com

Weblog's van Sander Wijdemans

Social collaboration dwing je niet af

Door: Sander Wijdemans , 16 mei 2015

De wereld verandert snel, en anno 2015 zijn we altijd en overal bereikbaar. We kunnen vanaf ieder (mobiel) device bellen, mailen, agenda’s bekijken, documenten lezen en bewerken. Deze veranderingen en ontwikkelingen vragen om een aanpassing in je gedrag en je denken: een deel gaat vanzelf, maar aan andere zaken moeten medewerkers (waarvan ik er één ben) wennen. 

Lees verder

Tips om de productiviteit op de werkvloer te verbeteren

Door: Sander Wijdemans , 19 maart 2015

Je personeel op de juiste wijze weten te motiveren, is soms een lastig iets. Er zijn soms zoveel zaken waar je rekening mee dient te houden, dat je het overzicht een beetje lijkt kwijt te raken. Dat kan ervoor zorgen dat je de productiviteit op de werkvloer niet bevordert, maar juist doet afnemen. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je de productiviteit op de werkvloer verbetert? Hier volgen een aantal praktische tips die je verder op weg kunnen helpen! 

Lees verder

Digitaal bijblijven met social media

Door: Sander Wijdemans , 23 februari 2015

Social media zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het leven van mensen. Maar u als eigenaar van een bedrijf kunt het als niet prettig ervaren wanneer uw medewerkers op het werk gebruik maken van deze social media. Voor u het weet zitten ze de hele dag te Facebooken of te twitteren. Aan de andere kant zijn social media ook de ideale manier om digitaal bij te blijven, ook voor u als ondernemer. 

Lees verder

Succesvol ondernemen dankzij een ERP systeem

Door: Sander Wijdemans , 16 februari 2015

Succesvol ondernemen kunt u realiseren dankzij een ERP systeem. Dit is een uitgebreid ICT-systeem waarin verschillende toepassingen samenkomen. U kunt het ook wel zien als een compleet softwarepakket waar uw gehele organisatie daadwerkelijk iets aan heeft. Afzonderlijke applicaties hoeven niet langer op hun eigen systemen te draaien, maar kunnen worden samengevoegd in één handig softwarepakket. 

Lees verder

Lasergraveren; wat is dat precies?

Door: Sander Wijdemans , 31 januari 2015

Lasergraveren, het is een van de nieuwere technieken op het gebied van graveren en veel gebruikt in met name de industriële sector. Maar wat is lasergraveren precies en waarvoor kun je het zoal gebruiken? Met name voor industriële doeleinden graveert het bedrijf er lustig op los, maar ook kleine projecten zoals awards, herdenkingsplaten en naambordjes zijn dagelijkse opdrachten. Lees hieronder verder en wellicht kom je tot de conclusie dat lasergraveren ook past binnen jouw bedrijf.

Lees verder

Tips voor het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers

Door: Sander Wijdemans , 15 januari 2015

Bent u tevreden over de resultaten van het afgelopen jaar of vindt u dat het veel beter had gekund? Als u het gevoel heeft dat er in het afgelopen jaar een veel betere productie gedraaid had kunnen worden. Dit kan onder andere te maken hebben met de interne transportmiddelen, waar onder andere Pallettruck Twente u over kan adviseren. Maar daarnaast zijn er nog meer tips die u kunnen helpen om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Hieronder worden er vijf uitgelicht. 

Lees verder

Vijf zaken waar u rekening mee moet houden bij het opbouwen van zakelijke relaties voor de lange termijn

Door: Sander Wijdemans , 06 januari 2015

Een veelvoorkomend gezegde is dat een bedrijf net zo goed is als de klanten die het dient en er is geen bedrijf dat ver komt nadat het de klanten die het had verliest. De sleutel tot succes is het opbouwen van relaties die verder gaan dan eenmalige projecten en waarin consistent én permanent waarde wordt geleverd aan de klant. Bij deze geven we u in samenwerking met Woodiful enkele tips voor het ontwikkelen van productieve en duurzame relaties.

Lees verder

Kantoorautomatisering: telefonie en hosting

Door: Sander Wijdemans , 27 december 2014

Zoveel mogelijk winst en zo min mogelijk kosten is de droom van elke ondernemer. Om dit te kunnen realiseren is een goede kantoorautomatisering absoluut noodzakelijk. Dit kunt u ook wel zien als een combinatie van allerlei hulpmiddelen die ervoor zorgen dat alle informatie in een bedrijf veilig opgeslagen, bewerkt en verspreid kan worden.

Lees verder

Tips voor de verfraaiing van de entree van uw kantoorgebouw

Door: Sander Wijdemans , 03 december 2014

De entree van uw kantoorgebouw is het eerste wat klanten zien wanneer ze op gesprek komen. Het is dan ook een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Hoe kunt u hiermee een statement maken? In samenwerking met Kunstgrasnet bespreken we hoe u een sterk visitekaartje af kunt geven met de inrichting van de entree van uw kantoorgebouw.

Lees verder
Vorige  |  
1  2  3