Ondernemen met de beste ondersteuning

Webloggers

Weblog's van Danny Bijl

MVO: het zijn ook de kleine dingen die het doen

Door: Danny Bijl , 21 mei 2013

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, iedereen vindt het belangrijk, maar niet iedereen doet het. Door veel bedrijven wordt gedacht dat het óf te duur is óf beter door andere, wat grotere bedrijven gedaan kan worden. Maar hoe groot of klein uw bedrijf ook is, maatschappelijk verantwoord ondernemen kan iedereen. Het zijn namelijk ook de kleine dingen die het doen. Wat die kleine dingen dan kunnen zijn? Dat leest u hieronder.

Lees verder

Tips voor telefonische bereikbaarheid voor bedrijven

Door: Danny Bijl , 20 april 2013

Klantenservice moet altijd een speerpunt zijn voor bedrijven. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan een snelle reactie op problemen en een goede dienstverlening, maar ook aan uitstekende telefonische bereikbaarheid. Klanten nemen immers met name contact op als zich problemen voordoen en willen dan zo snel mogelijk gehoord én geholpen worden. Hoe kunt u de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf vergroten? Een aantal tips.

Lees verder

Vijf tips voor het kiezen van een trainingslocatie

Door: Danny Bijl , 06 april 2013

U wilt een training of vergadering organiseren voor uw bedrijf. De planning is klaar, de inhoud is duidelijk, maar dan de locatie nog. Hoe kiest u nu de juiste trainings- of vergaderlocatie? Landgoed ISVW, in 2012 verkozen tot trainingslocatie van het jaar, heeft vijf tips op een rijtje gezet.

Lees verder

Hoe zakelijke apps zorgen voor meer succes

Door: Danny Bijl , 31 maart 2013

We communiceren dagelijks met de hele wereld, spelen online spelletjes en zijn druk bezig met het onderhouden van onze steeds groter wordende vriendengroep. Onze apps maken inmiddels een integraal onderdeel uit van ons leven. Het handzame karakter van smartphones en tablets zorgt ervoor dat we ze zo goed als altijd bij ons hebben.

Lees verder
Vorige  |  
1  2  3