Ondernemen met de beste ondersteuning

Weblog

Handig: een Mobile Office tas

Door: Sander Wijdemans, 05 juli 2015 - Als ondernemer wilt u te allen tijde professioneel voor de dag komen. Uw uitstraling zegt namelijk alles over uw imago. Door er verzorgd en netjes uit te zien, maakt u indruk op (potentiële) klanten. Ook als u op reis gaat naar het buitenland is dit van groot belang. Er zijn diverse manieren om hier uitstekend vorm aan te geven. Een van de opties is bijvoorbeeld een Mobile Office tas.

Een Mobile Office tas is een sportieve werktas voor dagelijks gebruik. U kunt er al uw spullen en accessoires in kwijt. De tas heeft deze naam omdat u met deze tas kunt werken waar u maar wilt. Daarmee is uw kantoor altijd mobiel!

Een Mobile Office tas: een praktische en functionele tas
Naast het dragen van nette kleding, is een Mobile Office tas een uitstekende aanvulling als u op pad gaat. Deze ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens ontzettend handig. U kunt er bijvoorbeeld uw laptop in meenemen, net als diverse andere praktische spullen. Altijd handig als u een zakelijke afspraak heeft met een klant of investeerder.

Zorgeloos het vliegtuig in
Als u op zakenreis gaat naar het buitenland, wilt u probleemloos het vliegtuig kunnen instappen. Dit wordt mogelijk gemaakt met de Mobile Office tas. Deze is handig verplaatsbaar dankzij de wieltjes aan de onderkant. U kunt de tas handig meenemen als handbagage. Daardoor kunt u ook in het vliegtuig eenvoudig achter uw laptop werken. Bovendien is deze tas ook nog eens licht in gewicht, zodat u de tas ook altijd aan uw hand kan dragen.

Eigentijds, stoer en toch professioneel
Het prettige aan een Mobile Office tas, is dat deze verkrijgbaar is in diverse designs, kleuren en maten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een meer professionele uitstraling of juist een eigentijdse look, alles is mogelijk. U kunt de tas gemakkelijk online aanschaffen bij diverse webshops, zoals Bagageonline. Kies altijd voor een tas die geschikt is als handbagage en waar u bij diverse airlines mee kunt vliegen.

Succesvol business bedrijven met de Mobile Office tas
Heeft u een tas gevonden die bij u past? Dan wensen wij u graag goede zaken toe! Wij zijn ervan overtuigd dat u een tas vindt die bij u past. Dit is goed voor uw uitstraling, maar ook voor het efficient regelen van alles op business vlak!

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Petra

20-08-2015 17:49  |  

Ik heb al jaren een zelf samengestelde mobile office tas.Behalve laptop en kabel, ook een kleine perforator,niet machine, plak band rol etc. etc. Alles wat je maar nodige kan hebben als je op een langere business trip gaat en alles makkelijk bij de hand wil hebben op je hotel kamer. Daar zijn geen fancy dure tassen voor nodig.

Virtual Office

16-06-2019 20:55  |  

Voorheen nam ik ook een tas mee, nu is het echter zo eenvoudig elektronisch te tekenen, wat een hoop printen en scannen scheelt. Verder heb ik ook een abonnement bij een virtual office operator zodat ik in de meeste grote steden gewoon binnen kan lopen om te werken.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.