Ondernemen met de beste ondersteuning

Tips & Tricks

De vijf grootste valkuilen bij het selecteren van een cloud-leverancier

6 maart 2015 - Cloud-leveranciers zijn er te kust en te keur. Veel partijen schermen met flexibele, schaalbare oplossingen die weinig kosten en hoge serviceniveaus bieden. Dat klinkt erg aantrekkelijk. Toch zijn er volgens Proact de nodige valkuilen bij het kiezen van de juiste cloud-partner.

Lees verder  |  Reageer

Drie tips voor positieve online klantbeoordelingen

2 maart 2015 - Aanwezig zijn op internet en een goede indruk achterlaten is erg belangrijk. Administratiekantoren en accountants kunnen er in deze tijd niet meer onderuit.

Lees verder  |  Reageer

Vier redenen waarom retailers meer aandacht moeten besteden aan retourlogistiek

11 februari 2015 - Flexibiliteit en kostenbesparingen omtrent goederenvervoer hebben bij veel retailers altijd hoog op de agenda gestaan. Het belang van retourlogistiek (reverse logistics), de snelheid waarmee klanten goederen retourneren, is echter vaak onderbelicht gebleven.

Lees verder  |  Reageer

Vijf essentiële apps voor zzp’ers

29 januari 2015 - Het aantal zzp’ers neemt toe. Dat bleek begin 2015 uit cijfers van de Kamer van Koophandel. In totaal kwamen er in Nederland 50.000 nieuwe zzp’ers en eenmanszaken bij. Omdat de concurrentie daardoor steeds groter wordt is het van belang zo effectief mogelijk te werken.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips voor webshopeigenaren

18 december 2014 - Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen. Vooral eigenaren van webshops krijgen te maken met vernieuwingen, zoals andere wetgeving, een nieuwe extensie .shop en diverse trends. STRATO zet de belangrijkste webshopthema’s voor 2015 op een rij. 

Lees verder  |  Reageer

Vijf trends in kerstgeschenken

15 december 2014 - Traditioneel pakket, cadeaubon of toch een kerstmarkt? De mogelijkheden voor het kerstpakket zijn heel divers. Om tegen het einde van het jaar de keuze wat overzichtelijker te maken zet Fitbox de vijf trends van 2014 op een rij.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om de beveiligingsrisico's van internetdevices te verkleinen

3 december 2014 - Tablets, horloges, koelkasten, printers, camera’s, steeds meer apparaten hebben een internetverbinding. Met de toename van devices nemen ook de beveiligingsrisico’s toe, maar gek genoeg doen bedrijven weinig om die tegen te gaan.

Lees verder  |  Reageer

Negen tips voor bijzonder Customer Engagement

27 oktober 2014 - "Wie kan er jongleren?" informeert klantwens-expert Peter Wilson terwijl hij in de theaterzaal van De Efteling tussen de lianen balletjes opgooit. "Houdt uw ogen op de ballen en houd ze in de lucht." Hij gooit een balletje naar een deelnemer.

Lees verder  |  Reageer

Zeven tips voor werkgevers bij het nieuwe ontslagrecht

19 augustus 2014 - In 2015 worden veel wijzigingen doorgevoerd in het arbeids- en ontslagrecht. Het is de bedoeling dat via de Wet Werk en Zekerheid de ontslagregels worden vereenvoudigd (per 1 juli 2015) en de werknemer eerder recht krijgt op een vast contract.

Lees verder  |  Reageer

Vijf selectiecriteria voor een BaaS-leverancier

14 juli 2014 - Nu Back-up-as-a-Service (BaaS) een commodity is geworden, is het voor organisaties steeds moeilijker om op dit gebied de juiste keuzes te maken. Proact geeft vijf praktische criteria die organisaties mee kunnen nemen als ze op zoek gaan naar een BaaS-leverancier.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om debiteurenrisico’s te beperken

25 juni 2014 - Nederlandse organisaties willen dat gevallen van faillissementsfraude snel openbaar worden gemaakt. Ruim negen op de tien bedrijven (94 procent) zijn voorstander van een openbaar register waarin frauduleuze faillissementen worden vermeld.

Lees verder  |  Reageer

Vijf onmisbare apps voor onderweg

16 juni 2014 - Wanneer men vroeger achter het stuur ging zitten van de auto werd hij of zij begroet met allerlei analoge meters en ouderwetse schakelaars. Dit komt tegenwoordig amper meer voor. De evolutie van auto's gaat dan ook erg snel, maar tegenwoordig evolueert ook de autobestuurder mee.

Lees verder  |  2 reacties

Vijf zaken die MKB’ers moeten weten over social media

12 juni 2014 - LinkedIn is het meest gebruikte social media-platform onder ondernemers. Daarnaast is het zakelijk gebruik van Facebook, Twitter en Google+ het afgelopen jaar enorm toegenomen. Door het toenemende social media-gebruik komen bedrijven dichter bij elkaar en bij hun klanten te staan.

Lees verder  |  Reageer

Vijf tips om te checken of uw selectiecriteria aansluiten bij de nieuwe realiteit

3 juni 2014 - Ondanks het turbulente economische klimaat van de afgelopen jaren is de ‘war on talent’ nog steeds aan de orde van de dag. Echte (top)talenten zijn schaars en de verwachting is dat dit niet gaat veranderen.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
1  2  3  4  5  ...  13