Ondernemen met de beste ondersteuning

Lifestyle

Slecht slapen levert serieuze kostenpost op voor bedrijfsleven

15 oktober 2010 - Slecht slapen is een wereldwijd gezondheidsprobleem dat jaarlijks miljarden euro’s kost, maar de oorzaken zijn nog steeds niet achterhaald. Slaaponderzoeker Eus van Someren wil met het Nederlands Slaapregister hierin een nieuwe stap zetten.

Lees verder  |  Reageer

IWC presenteert nieuwe Portuguese collectie

5 augustus 2010 - De Zwitserse horlogemaker IWC zet in 2010 haar Portugese horlogecollectie in de spotlights en presenteert voor de gelegenheid meteen enkele fascinerende nieuwe modellen, zoals de Portuguese Yacht Club Chronograph, de Portuguese Grande Complication en de Portuguese Tourbillon Mystretrograde.

Lees verder  |  Reageer

Audi TT RS Plus: plus 20 pk

31 december 1969 - Audi presenteert de TT RS Plus. Die heeft zoals zijn bijnaam al doet vermoeden meer in zijn mars dan de Plus-loze variant, om precies te zijn 20 pk en 15 Nm.

Lees verder  |  Reageer

Tesla Model X een feit

31 december 1969 - Professioneel als Tesla is onthult het bedrijf ondanks de interne strubbelingen op het geplande moment de Model X. De nieuwe crossover is sterk gebaseerd op de Model S en zal eind 2013 in de verkoop gaan.

Lees verder  |  Reageer

Geraffineerd: Range Rover Vogue Silver of Black

31 december 1969 - De volledig nieuwe Range Rover treedt pas ver in 2013 aan, dus om het huidige model in de uitverkoop te doen is nog wat vroeg. Toch valt er 'meer voor minder? te halen met de Range Rover Vogue Black of Silver.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  144