Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Rechten op tienduizenden Europese merken in gevaar

20 april 2012 - Merkenbureau Onel trademarks verdedigde gisteren het belang van duizenden houders van Europese merken voor het Hof van Justitie in Luxemburg. Aanleiding is een uitspraak van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder  |  Reageer

Bestelwagenverkopen in eerste kwartaal van 2012 licht gestegen

16 april 2012 - In het eerste kwartaal van 2012 zijn er 19.800 nieuwe bestelwagens geregistreerd in ons land. Dat is 4,6 procent meer dan in de vergelijkbare periode in 2011 toen er 18.924 bestelwagens werden verkocht.

Lees verder  |  Reageer

Nederland in mondiale top exportlanden

13 april 2012 - Nederland behoort tot de internationale top wat betreft import en export. Dat blijkt uit cijfers die de Wereldhandelsorganisatie WTO donderdag heeft gepubliceerd, zo meldt NuZakelijk.

Lees verder  |  Reageer

3M wint meerdere onderscheidingen voor uitzonderlijk design

10 april 2012 - 3M heeft onlangs dertien prijzen voor uitstekend productdesign behaald bij twee van de beroemdste designwedstrijden ter wereld. Zeven 3M-producten werden geselecteerd voor de prestigieuze Red Dot Design Award 2012, terwijl zes producten de GOOD DESIGN Award 2011 kregen.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwe code Telemarketing actief op 1 juli 2012

4 april 2012 - Per 1 juli 2012 wordt de herziene Code Telemarketing gehandhaafd door de Stichting Reclame Code. In de Code worden de regels voor telemarketing verduidelijkt en aangescherpt om de kwaliteit van ongevraagde commerciële telefoongesprekken te waarborgen. Bedrijven hebben drie maanden de tijd om de regels in de bedrijfsprocessen te implementeren.

Lees verder  |  Reageer

Opdrachten vinden baart zelfstandig professional zorgen

2 april 2012 - Uit een peiling van HeadFirst onder zelfstandig professionals blijkt dat nieuwe opdrachten vinden voor de zzp’er het grootste struikelblok is. Daarnaast blijkt dat vooral het eigen netwerk wordt ingezet in de zoektocht naar een opdracht.

Lees verder  |  Reageer

Consument doet nog steeds het liefst boodschappen in de winkel

2 april 2012 - Uit het onderzoek ‘Supermarkt van de Toekomst’ van het AD blijkt dat de meerderheid van de consumenten liever boodschappen doet in de winkel dan online. Op dit moment geeft veertien procent van de respondenten aan wel eens online boodschappen te hebben besteld. 26 procent is dit van plan te gaan doen wanneer er afhaalpunten komen.

Lees verder  |  Reageer

‘Jagende’ ondernemer maakt wél geld vrij voor marketing

19 maart 2012 - 80 procent van de mkb-ondernemers en 90 procent van de zzp’ers heeft in 2012 geen marketingbudget. Dit blijkt uit onderzoek van Motivaction onder 1.500 mkb’ers waarover MKB Servicedesk bericht.

Lees verder  |  Reageer

Fysieke klantcontacten scoren het hoogst

14 maart 2012 - Uit onderzoek van de Klantcontact Monitor blijkt dat klanten het directe, fysieke contact met een bedrijf het hoogste waarderen. Uit ruim 400.000 klantwaarderingen over 2011 bleek dat fysieke contacten werden verkozen boven telefoon en mail.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemer verdient steeds meer via internet

8 maart 2012 - 95 procent van de ondernemers gebruikt al online kanalen voor hun onderneming. Hiervan heeft 92 procent een eigen website. Tweederde van de online ondernemers zet social media in en een derde maakt gebruik van nieuwssites en zoekmachines om klanten te trekken.

Lees verder  |  Reageer

Tips voor uw online betaalsysteem

27 februari 2012 - Steeds meer bedrijven beschikken naast hun fysieke winkel over een eigen webshop. Een veilige koop- en betaalomgeving is daarbij voor zowel u als de klant van groot belang. Clair Salden van de Multicards Internet Billing Company geeft een aantal tips op dit gebied.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkels floppen op Facebook

27 februari 2012 - De eerste generatie winkels op Facebook is geflopt. Onder andere Gamestop, JC Penney, Nordstrom en Gap hadden winkels geopend op Facebook, maar die zijn inmiddels allemaal alweer opgeheven vanwege ver achterblijvende verkoopcijfers, zo schrijft Z24.

Lees verder  |  Reageer

Webwinkels verkopen drie keer meer via mobiele apparaten

23 februari 2012 - Winkelen via mobiele apparaten neemt een enorme vlucht. Van alle bezoekers aan een website van een retailer komt al 14,5 procent procent via een mobiel apparaat. In de Valentijnsperiode bedroeg de online verkoop met behulp van een mobiel apparaat 10,1 procent, bijna een verdriedubbeling ten opzichte van de 3.9 procent van vorig jaar.

Lees verder  |  2 reacties

Meer klantinzicht met Social CRM

9 februari 2012 - U onderscheidt zich van uw concurrentie met kwaliteit, efficiëntie en uw kostenplaatje. Daarnaast kijkt u tegenwoordig naar het stroomlijnen van uw distributie en boort u nieuwe afzetmarkten aan. De volgende verschuiving om uw klant voor u te winnen is het bieden van een 'klantervaring'

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
41  42  43  44  ...  47