Ondernemen met de beste ondersteuning

Commercieel

Woud van keurmerken groeit

31 maart 2014 - In de afgelopen anderhalf jaar zijn er ruim 90 duurzaamheidskeurmerken en -logo's in Nederland bijgekomen. Dit blijkt uit een inventarisatie van Milieu Centraal. "Geen wonder dat er veel verwarring bestaat over wat zo'n bloemetje, blaadje of aardbol op een product nu betekent," aldus directeur Vera Dalm.

Lees verder  |  Reageer

Nieuw online model meet waarde van klanten

26 maart 2014 - QUISMA publiceerde deze week een whitepaper over de Customer Lifetime Value in performance marketing. Hierin een nieuwe theorie voor het bepalen van de online marketingstrategie, waarmee marketingbudgetten op de lange termijn beter besteed kunnen worden.

Lees verder  |  Reageer

Bedrijven verliezen klanten door slechte klantenservice

12 maart 2014 - Voor veel klanten is de klantenservice een bron van ergernis. De grootste irritatie, bij drie van de vier klanten, zit ´m erin dat zij een probleem aan meerdere medewerkers van de klantenservice uit moeten leggen.

Lees verder  |  1 reactie

Stop cold calling, start lead nurturing

28 februari 2014 - Als een ervaren general manager met een sterke focus op sales zegt dat cold calling vandaag de dag niet meer werkt, mag u dat serieus nemen. Met zijn e-book ‘Stop Cold Calling’ gooit Marco Cupido de knuppel in het hoenderhok van outbound telemarketing adepten.

Lees verder  |  Reageer

Winkelen met tablet en smartphone steeds populairder

25 februari 2014 - Online winkelen gebeurt steeds vaker via de tablet en smartphone. Wereldwijd maakt ruim vier van de tien internet shoppers gebruik van een mobiel apparaat bij hun aankopen. Een jaar geleden was dat nog circa drie op de tien. Nederland loopt achter.

Lees verder  |  Reageer

Geuren in winkelcentrum beïnvloeden winkelend publiek

19 februari 2014 - Planten en omgevingsgeuren hebben een groot effect op de manier waarop mensen zich gedragen en voelen in een winkelcentrum. Ze vergroten het veiligheidsgevoel en plezier van het publiek. Bovendien zorgen ze ervoor dat klanten fors meer geld besteden.

Lees verder  |  Reageer

Drie retailtrends voor 2014

31 januari 2014 - Eeuwenlang heeft de detailhandel de kunst van het in de markt zetten van producten verfijnd, maar de komst van het internet en ecommerce heeft de detailhandel voorgoed veranderd – en het lijkt er op dat die veranderingen nog wel even doorzetten.

Lees verder  |  Reageer

Nieuwkomers in top vijf klanttevredenheid ruwbouwfabrikanten

21 januari 2014 - Toeleveranciers van bouwmateriaal hebben voor de continuïteit van hun organisatie tevreden klanten nodig. Maar hoe beoordelen hun belangrijkste afnemers de dienstverlening van fabrikant en handelaar?

Lees verder  |  Reageer

Slechte service, slecht nettoresultaat

20 januari 2014 - Slechte klantenservice heeft een nadelig effect op het nettoresultaat van bedrijven wereldwijd. Dat schrijft de Intelligence Unit van The Economist (EIU) uit onderzoek in opdracht van BDO Accountants en Adviseurs.

Lees verder  |  Reageer

Klant moet zich letterlijk thuis voelen in winkel

30 december 2013 - Klanten die zich thuis voelen in een winkel, zijn eerder geneigd de zaak actief te promoten. Dat blijkt uit onderzoek van de Concordia University, de Université Paris Est en de Monash University onder een groep Franse consumenten. Dit meldt Express.be.

Lees verder  |  Reageer

Vier elementen die b-to-b commerce gaan veranderen in 2014

19 december 2013 - Terwijl de economie lijkt aan te trekken, kampen organisaties nog steeds met de druk hun cashflow te verbeteren en het vinden van innovatieve betaalstrategieën voor het komende jaar.

Lees verder  |  Reageer

Bent u klaar voor de online kerstdrukte in uw webshop?

6 december 2013 - Uit onderzoek van Rackspace onder 4.000 consumenten in de Verenigde Staten en Groot Brittannië blijkt dat meer dan de helft van hen (51 procent) van plan is het grootste deel van hun kerstinkopen online te doen.

Lees verder  |  Reageer

Zzp’er vaak direct of via netwerk in contact met opdrachtgevers

3 december 2013 - Steeds minder opdrachten via bemiddelaars worden gescoord: 62,4 procent van de zzp’ers zorgt dat hij zelf direct contact heeft met de opdrachtgever of dat hij via mond-tot-mondreclame – binnen zijn netwerk – naar voren wordt geschoven als ideale kandidaat.

Lees verder  |  1 reactie

Bedrijven zijn verkopers spuugzat!

2 december 2013 - Steeds meer bedrijven nemen maatregelen om de storm van verkopers te weren. Met feestdagen en het nieuwe jaar in aantocht worden bedrijven compleet platgebeld met uiteenlopende aanbiedingen. Met name het MKB wil geen tijd verspillen aan verkopers.

Lees verder  |  6 reacties
Vorige  |  
37  38  39  40  ...  48