Ondernemen met de beste ondersteuning

Bedrijfsvoering

Bedrijfsleven blij met tracébesluit A4

2 september 2010 - "Het bedrijfsleven in Zuid-Holland viert feest," aldus directeur Bert Mooren van VNO-NCW West. "Na 45 jaar gedoe is het tracébesluit A4 Midden-Delfland definitief. Hierdoor kan in april 2011 met de aanleg van de snelweg tussen Delft en Schiedam worden begonnen en zullen in 2015 de eerste auto's over de weg rijden."

Lees verder  |  Reageer

Topstudenten op ondernemersstage in de Verenigde Staten

31 augustus 2010 - Negen studentstarters gaan in januari zes maanden op ondernemersstage bij de gerenommeerde Kauffman Foundation in de Verenigde Staten. De topstudenten zijn namens het Actieprogramma Onderwijs en Ondernemen geselecteerd door een vakjury.

Lees verder  |  1 reactie

Crisis is een zegen voor de bouwbranche

30 augustus 2010 - Ondernemers in het vastgoed die klagen over de huidige crisis moeten zich schamen. Ze hebben onvoldoende geïnnoveerd toen het goed ging in de branche. Dat zegt Rob Keijzer, eigenaar van de website Spacemakers.nl.

Lees verder  |  Reageer

Voorstel nieuwe aanbestedingswet te beperkt voor zzp'ers

26 augustus 2010 - Het voorstel voor de nieuwe aanbestedingswet biedt zzp'ers nog te weinig toegangsmogelijkheden tot overheidsopdrachten. Dat zegt Platform Zelfstandige Ondernemers in een reactie op het voorstel voor een nieuwe aanbestedingswet dat de Ministerraad op 25 juni heeft vastgesteld.

Lees verder  |  Reageer

Vrouwelijke Student Ondernemers laten zich zien

23 augustus 2010 - Na twee jaar finales met alleen mannelijke finalisten, kent de Studenten Ondernemersprijs dit jaar voor het eerst een gemengde finale. Van de vijf finalisten zijn er twee vrouwelijke Student Ondernemers.

Lees verder  |  Reageer

Nederlanders zijn een ondernemend volkje

23 augustus 2010 - Het aandeel ondernemers in de beroepsbevolking, de zogenaamde ondernemersquote, ligt relatief hoog in Nederland. Dit en meer blijkt uit de Internationale Benchmark Ondernemerschap uitgevoerd door EIM.

Lees verder  |  Reageer

Ondernemers: aanbestedingswet nog te vrijblijvend

5 augustus 2010 - Het voorstel voor een nieuwe aanbestedingswet dat door het kabinet is goedgekeurd blijft te vrijblijvend voor aanbestedingen die niet Europees te hoeven worden gedaan. Hierdoor blijft het risico bestaan dat het woud aan verschillende lokale regels niet verdwijnt, aanbestedende diensten te risicomijdend blijven en toegang voor het MKB beperkt blijft.

Lees verder  |  Reageer
Vorige  |  
...  251