Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Stem op uw favoriete duurzame innovatie

20 oktober 2011 - Vanaf deze week kan iedereen stemmen op zijn favoriete duurzame innovatie onder de genomineerden van de Herman Wijffels Innovatieprijs 2011. Dit jaar zijn elf ondernemers genomineerd uit bijna 500 inzendingen.

De Herman Wijffels Innovatieprijs heeft als doel ondernemers te helpen hun kansrijke duurzame innovaties te verwezenlijken. Juist in een teruglopende economie die kampt met groeiende tekorten aan grondstoffen en voedsel is het streven naar duurzame vernieuwing van groot belang. Bij de beoordeling is dit jaar daarom meer nadruk gelegd op de impact van de vinding op de samenleving en de wereld. Dit jaar kan voor het eerst ook het publiek stemmen op de genomineerde duurzame innovaties. Stemmen kan  tot donderdag 3 november, 16.00 uur.
 
Duurzaam innoveren heeft de toekomst
Jaarlijks organiseert Rabobank de Herman Wijffels Innovatieprijs. Dit jaar bestaat de prijs tien jaar. Duurzaam innoveren heeft de toekomst. Daarom stimuleert Rabobank innovatie via deze prijs. Veel voormalige winnaars en genomineerden van de Herman Wijffels Innovatieprijs zijn succesvolle ondernemers of hard op weg dat te worden. Op 3 november is de prijsuitreiking. Naast de hoofdprijs van 50.000 euro, een tweede prijs van 37.500 euro, een derde prijs van 25.000 euro en een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers tot 30 jaar van 10.000 euro van de vakjury, wordt er dit jaar ook een publieksprijs uitgereikt van 2.500 euro. Met dit prijzengeld kunnen de winnaars hun idee verder ontwikkelen.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.