Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Workshop 'Transparante duurzaamheidsverslagen'

8 oktober 2010 - BECO geeft op dinsdag 2 november een workshop over het maken van een Maatschappelijke Jaarverslag (MJV). De publicatie van een transparant duurzaamheidsjaarverslag wordt voor bedrijven steeds belangrijker.

Het jaarlijkse onderzoek van het ministerie van Economische Zaken naar de kwaliteit van duurzaamheidsverslagen heeft daar flink aan bijgedragen, maar er zijn ook andere motieven om een goed MJV te publiceren. In aanbestedingen wordt steeds vaker om een jaarverslag gevraagd. Daarnaast is een MJV een goede manier om verantwoording af te leggen en het bedrijf te profileren als een duurzame organisatie. Kortom: een goed maatschappelijk jaarverslag is voor steeds meer bedrijven een must. 

Workshop
In de workshop komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde.
* Wat hoort er in een Maatschappelijk Jaarverslag te staan?
* Betekent 'transparantie' dat ik al mijn bedrijfsgeheimen moet prijsgeven?
* Hoe zorg ik ervoor dat mijn jaarverslag aan alle eisen voldoet?
* Hoeveel tijd en geld ben ik kwijt om een MJV te maken?
De workshop van een dagdeel is bedoeld voor grote en kleine bedrijven die van plan zijn voor het eerst een jaarverslag te publiceren, of die de kwaliteit van hun jaarverslag verder willen verbeteren. De workshop vindt plaats in het midden van Nederland van 15.00 tot 17.30u. Inschrijven is gratis en kan door het sturen van een mail naar secretariaat@beco.nl.

Doorsturen  |  Reageer  |  Nieuwsbrief

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.