Ondernemen met de beste ondersteuning

Nieuws

Ondernemer ontspant met sociale media

2 september 2011 - Steeds meer dingen gebeuren online, dus ook de welverdiende pauze. In plaats van een wandeling ontspant de ondernemer van nu met filmpjes kijken op YouTube, online nieuws lezen of zijn sociale netwerk onderhouden.

Dat schrijf MKB Servicedesk op basis van onderzoek van Ziggo Zakelijk onder 800 kleine ondernemers. Een op de vier zegt dat een pauze met koffie en internet hun werk leuker maakt. Ook zegt een kwart dat ze de werkdag steeds vaker beginnen met online privé-activiteiten, zoals social media en nieuwswebsites bezoeken. 

Goed voor de productiviteit
Een derde van de ondervraagde ondernemers verwacht dat het inzetten van social media voor zakelijke doeleinden de productiviteit verbetert. En dat geldt niet alleen voor de ondernemer zelf. Het personeel wordt ook productiever als ze tijdens het werk even op Facebook mogen of mogen Twitteren.


Bron: MKB Servicedesk Doorsturen  |  1 reactie  |  Nieuwsbrief

Reacties

Marco Siemelink

2-09-2011 22:09  |  

Reageren

http://
Ik wil bericht per e-mail ontvangen als er meer reacties op dit artikel verschijnen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is, typ onderstaande code over in het tekstveld ernaast. Is het niet te lezen? Klik hier om de
code te wijzigen.